VIDEO: Sofia Richie v treh unikatnih poročnih oblekah obračala glave

Sofia Richie je nekakšna skromna ikona stila in lepote, ki deluje ambiciozno in jo je enostavno posnemati. Sofia je tudi lepotna direktorica podjetja za nego kože Nudestix, poleg tega pa prihaja iz modne družine, saj je hči modne oblikovalke Diane Alexander.

Zato nikakor ne preseneča dejstvo, da je zvezdnica izbrala osupljiv videz, v katerem se je sprehodila do oltarja. Sofia se je 22. aprila poročila z Elliotom Graingejem v južni Franciji, eno leto po tem, ko je par objavil zaroko na Instagramu.

Poročna obleka ima tako moderne kot klasične pridihe in je krojena z visokim ovratnim izrezom s perlicami in kristalčki. Za zaključek videza je nosila dramatično bleščečo tančico za popoln pravljični učinek.

24-letnica je tesno sodelovala z modno hišo Chanel, da bi izpopolnila dizajn vseh treh oblek, je pojasnila za Vogue. “Bila sem zelo prestrašena, ko sem prišla na pomerjanje samo zato, ker je Chanel tako velika hiša,” je povedala. “Vendar so bili tako odprti, da so slišali moje misli in predloge, in z njimi je bilo tako lepo delati, in obožujem vse, ki sem jih spoznal med procesom. To je nekaj, česar ne bom nikoli pozabila.”

Kako so izgledale vse tri unikatne obleke na Sofiji – obleka za sprejem, ki jo je nosila en dan pred poroko, poročna obleka, v kateri se je sprehodila do oltarja ter obleka za zabavo po obredu – si lahko ogledaš v spodnjem videu.