VIDEO: Zakaj je Kim Kardashian na Met Gali tako čudno hodila (sploh ni kriva obleka!)

Videoposnetki Kim Kardashian na rdeči preprogi na Met Gala 2024 so razkrili, da je imela težave pri hoji po znamenitih stopnicah in za to obstaja zelo dober razlog.

43-letna resničnostna zvezdnica je polnila naslovnice, ko se je po preprogah sprehajala v obleki s steznikom, ki ji je zelo zožal pas, vendar je bil v resnici drug element njenega videza tisti, ki je oteževal hojo.

Kim je na modnem dogodku v ponedeljek zvečer, 6. maja v Metropolitanskem muzeju umetnosti v New Yorku nosila obleko Maison Margiela, ki jo je oblikoval John Galliano.

V videu iz zakulisja za Vogue je Kim med pripravami na gala dogodek razkrila, da nosi čevlje brez pete.

“To je pametno, ker če bi imela čevlje s peto, bi se peta zatikala v kovinsko krilo. To je bila torej težava glede hoje. Zato si bom morala obuti te in če hočem nositi te, si na prstih in ves čas loviš ravnotežje, zateguješ svoja meča. To je tisto, kar bom morala narediti, stati na prstih. Mislim pa, da to počnejo balerine in verjetno imajo veliko prakse. To je naša edina praksa, vendar bomo to storili. Res potrebujemo višino tega videza. Narediti moraš, kar moraš,” je povedala Kim.