Domov » Lepota & zdravje » Vizažist Meghan Markle razkril izjemen trik za brezhibno prekrivanje mozoljev

Vizažist Meghan Markle razkril izjemen trik za brezhibno prekrivanje mozoljev

Lepota & zdravjeLičenje
Vizažist Meghan Markle razkril izjemen trik za brezhibno prekrivanje mozoljev
📷 Profimedia

Daniel Martin ve, kako do brezhubnega izgleda kože!

V upanju, da bi popolno prekrila mozolj, začneš nanašati nanj eno plast korektorja za drugim, nato pa že po nekaj urah ni več ne duha ne sluha o korektorju na mozolju. Na srečo takšen način prekrivanja ni edini – vizažist slavnih Daniel Martin je razkril svoj trik za brezhibno prekrivanje mozoljev. In ta trik bo dejansko spremenil vse!

Na Instagramu je Martin delil izjavo, ki je govorila o tem, kako njegov trik glede prekrivanja mozoljev dejansko deluje. Na podlago za ličila boš od zdaj naprej gledala povsem drugače.

Sodeč po njegovem sodelovanju z zvezdnicami kot so Jessica Alba, Gemma Chan in Meghan Markle (na njen poročni dan), je Martin izpopolnil brezhibno prekrivanje in hkrati naravno ličenje, zato si boš vsekakor želela slediti njegovim nasvetom. Spodaj je razkrita njegova metoda za prekrivanje aken in ostalih kožnih madežev.

1. Neguj

Martin je znan po poudarjanju pomena nege kože, ko gre za ličenje, zato ti svetuje tretiranje mozolja pred nanosom podlage in korektorja. Preden začneš nanašati ličila, nanesi na mozolj lokalni tretma in počakaj nekaj minut. “Najprej tretiraj vnetje s kortizonskim gelom ali kapljicami za oči, ki odpravljajo pordelost. Resnično je rdečina manj opazna,” je Martin povedal za Glamour.

2. Nanesi podlago

Zdaj je na vrsti genijalen trik. Preden začneš nanašati na obraz kakršnakoli ličila, nanesi na mozolj podlago za senčila, ki bo ustvarila rahlo lepljivo osnovo. Tako kot to naredi s senčili, bo fiksirala korektor in preprečila, da bi zbledel/spolzel z mozolja. Podlage za senčila imajo običajno gostejšo teksturo od podlag za obraz, zaradi česar so idealne za ustvarjanje gladke in na bledenje odporne osnove.

(Daniel Martin / Instagram)

3. Prekrij

Preko podlage nanesi korektor. Uporabi kremno formulacijo, ki je bolj dolgotrajno obstojna od tekočih korektorjev.