Vrača se še bolj ‘Nora hiša’!

Družina Tanner se vrača! Minilo je natanko 21 let, odkar smo nazadnje videli D.J., Stephanie in ostale člane te priljubljene televizijske serije. Družinsko klasiko, ob kateri nas je kar nekaj odraščalo, so začeli zopet snemati in prvo epizodo nove serije, ki se bo zdaj imenovala ‘Fuller House’, bodo predvajali 26. februarja 2016 na ameriškem Netflixu (kmalu pa, upamo, tudi povsod drugod).

V novem napovedniku sicer ne vidimo glavnih junakov serije, dobimo pa vpogled v njihovo hišo, ki je bila obnovljena prav za potrebe snemanja nove serije, kar je v začetku letošnjega leta razkrila Candace Cameron, ki v nanizanki igra D.J. Tanner. Kuhinja, dnevna soba in hiša na ulici San Francisca izgledajo popolnoma enako kot pred leti. Nove epizode se bodo zdaj vrtele okoli D.J., ki se po tem, ko je pred kratkim izgubila moža, vrne domov k njeni družini, da ji pomagajo vzgajati njene tri živahne in navihane sinove, vse stare manj kot 13 let.

Avtorica naslovne pesmi za serijo ‘Fuller House’ je Carly Rae Jepsen, vendar pa pesmi žal še ne slišimo kot podlage v napovedniku za novo serijo. Lahko pa vidimo Comet-a, družinskega zlatega prinašalca, ki nestrpno čaka in praska po vhodnih vratih. Od zunaj pa slišimo D.J.-ine sinove, ki povzročajo cel cirkus, strica Joey-ja (Dave Coulier), ki izgovori njegov slavni stavek “Cut it out!”, Jessy-ja (John Stamos), ki je še vedno zelo navezan na svoje lase in starega dobrega očeta Danny-ja (Bob Saget), ki pravi vsem “Dobrodošli doma!”

Poglej si tudi video s ‘Full House’ moško zasedbo, ki se po dolgem času združi v oddaji Late Night with Jimmy Fallon, kjer z voditeljem izvedejo zabavni skeč.