Vroča Rita Ora v Tezenis kampaniji za poletje 2016

Rita Ora je zvezda poletne oglaševalske kampanije za italijansko blagovno znamko Tezenis.

Samozavestna pevka je zopet stopila pred fotografski objektiv znamke Tezenis in po pričakovanjih tako ona, kot tudi kopalke izgledajo fantastično. In prav zaradi tega že komaj čakamo, da bodo kopalke ugledale police trgovin!

Britanska pevka je znana po neverjetnih in zanimivih stylingih, ki nas vedno pustijo odprtih ust. V tem primeru ima tudi Tezenis ogromno zaslug za ustvarjanje eklektičnih in barvitih videzov po izjemno ugodnih cenah. Kot pravijo pri Tezenisu, se bo v prihajajočih poletnih mesecih vse vrtelo okoli barv, veselih potiskov in mešanju spodnjih in zgornjih delov. ‘Colorblock’ in vzorčasti modeli ti dajejo ogromno prostora za ustvarjanje unikatnih videzov po svojem okusu. Namen letošnje Tezenis poletne kolekcije je, da se krepi pozameznikova osebnost.

Italijanska znamka pa je še malo začinila stvari in enobarvne modele popestrila s kontrastnimi izvezenimi robovi, ki bodo en izmed največjih trendov prihajajočega poletja.

Seveda pa bodo nove barvne kombinacije Tezenis kopalk v različnih silhuetah, da ustrezajo čisto vsaki obliki postave. Nekateri bikini seti bodo imeli tudi glamurozne dodatke, kot so zadrge in cik-cak robovi, da bodo tudi najbolj izbirčne fashioniste našle nekaj zase.