Vstopi v prihodnost s H&M kolekcijo za jesen in zimo 2022

V torek, 11. oktobra, je v Mestnem muzeju v Ljubljani zaživela nova kolekcija H&M za jesen in zimo 2022. V nadrealističnem prepletu vonjev, okusov in pogledov smo v družbi pevke Raiven, modne poznavalke Nine Retar in izbranih vplivnežev odkrivali modne kose, ki bodo narekovali tempo prihodnosti.

Ključni kosi so ustvarjeni za edinstvena doživetja in eden izmed teh je bil zagotovo tudi modni dogodek v Ljubljani. Raiven je navdušila v električno modrem hlačnem kostimu. »Včasih sem žive barve nosila na glavi, zadnja leta jih raje oblečem. Bleščice in futuristični stajlingi so v začetkih moje kariere močno pripomogli k moji prepoznavnosti in tale kolekcija mi na nek način obudi spomine iz časov mojega prvega albuma Magenta, nam je zaupala pevka«. Modna vplivnica Nina Retar pa je izbrala bleščečo srebrno obleko in črno srajco z naborki, ki je kot nalašč za posebne priložnosti. »Vsak dan sem rada urejena, ne glede na posebno priložnost. Kolekcija H&M Studio mi je pisana na kožo, saj je polna barv, bleščic in zanimivih silhuet, je navdušeno povedala Nina«.

“Kako se obleči za prihodnost? To je bilo vprašanje, ki si ga je za jesen zastavila ekipa H&M Studio. Razpravljali smo o navdihujočih odpravah človeštva v vesolje. Rezultat so ostre, minimalistične silhuete, ki vzbujajo samozavest zaradi drznih, pogumnih barv. Želimo, da si naši kupci upajo sanjati več,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Modni utrinki iz dogodka H&M. - Modna.si
Modni utrinki iz dogodka. (Foto: Žiga Intihar)

Svetlo, bleščeče, optimistično: H&M Studio predstavlja najnovejšo kolekcijo J/Z “Neo Real”. Kolekcija je navdihnjena z modno vesoljsko dobo in sodobnimi misijami na Mars ter briše meje med resničnostjo in domišljijo. Z drzno barvno paleto in elegantnimi silhuetami, tkaninami, ki kljubujejo gravitaciji in vrhunskimi modnimi dodatki, kolekcija ponuja futuristično podobo minimalizma. H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena in modno napredna ponudba. Kolekcije z omejeno izdajo, ki jih razvija notranja oblikovalska ekipa v ateljeju blagovne znamke v Stockholmu, se predstavijo dvakrat na leto.

Kolekcija H&M Studio J/Z22 je od danes, 13. oktobra na voljo na www.hm.com.