fbpx

Will Smith spregovoril o svojem haremu žensk in razkril zvezdniške simpatije

Will Smith razkriva podrobnosti o svojem zakonu z Jado Pinkett Smith, s katero je poročen že 23 let in njune poglede na monogamijo.

Že leta se govori, da je par v odprti zvezi.

“Jada nikoli ni verjela v konvencionalno poroko. … Jada je imela družinske člane, ki so imeli nekonvencionalno razmerje,” je za GQ povedal Will. “Odraščala je na način, ki je bil zelo drugačen od mojega. Imela sva veliko neskončnih razprav o tem, kaj je popolnost v odnosih? Kakšen je popoln način za interakcijo kot par? Za večinski del najinega odnosa sva izbrala monogamijo, ne da bi monogamijo dojemala kot edino relacijsko popolnost.”

“Iskanje resnice je edini način, da ste srečni v tem življenju,” je dodal. “In nekako sva se strinjala, da je pristnost potrebna za osvoboditev okov slave in javnega kritiziranja.”

“Drug drugemu sva dala zaupanje in svobodo s prepričanjem, da mora vsak najti svojo pot,” je dejal in razkril njun dogovor: “In poroka za naju ne more biti ječa. In nikomur ne predlagam najine poti. Te poti ne priporočam nikomur. Toda izkušnje, ki sva si jih s svobodo dala drug drugemu in brezpogojna podpora, je najvišja definicija ljubezni.”

Will je tudi razkril, da bi, “če bi lahko imel karkoli na svetu, želel imeti harem žensk.”

Sodeloval je s trenerko intimnosti Michaelo Boehm, ki je vztrajala, naj “specifično poimenuje ženske, ki bi jih rad povabil v svoj harem”.

To sta bili plesalka Misty Copeland in igralka Halle Berry.

“Ne vem, kje sem to videl kot najstnik ali neko sranje, toda ideja o potovanju z 20 ženskami, ki sem jih ljubil in skrbel zanje in vse to, se mi je zdela res odlična ideja,”
je dejal o ideji. “In potem, ko smo malo preizkusili, sem si rekel: ‘To bi bilo grozljivo. To bi bilo grozljivo.’ Rekel sem si: ‘Si predstavljate, kako bedno?'”