Z dm do lepe kože: Zakaj je kvalitetna rutina nege obraza tako pomembna

Vzpostavitev vsakodnevne rutine nege kože je ključnega pomena za ohranjanje zdravega videza kože, saj ima vsaka koža svoje potrebe. V dm drogerie markt Slovenija vas med 28. februarjem in 27. marcem čaka pester izbor izdelkov za nego različnih tipov kože. Do 27. marca boste ob nakupu treh izdelkov za nego obraza na svojo active beauty kartico prejeli 20-kratne točke, ob nakupu izdelkov za nego obraza nad 30 evrov pa vas v dm prodajalnah čaka posebno darilo, sonični čistilec obraza.

Sonični čistilec obraza bo spremenil vašo rutino

Sonični čistilec - Modna.si
Sonični čistilec

Sonični čistilec velja za nepogrešljiv del lepotne rutine, saj učinkovito in globinsko odstranjuje umazanijo, odmrle kožne celice, odvečno maščobo ter zagotavlja lepo in čisto kožo na obrazu.

Tixipack – za prijeten in hkrati kakovosten začetek spoznavanja nege kože

dm Tixipack - Modna.si
dm Tixipack

V spletni trgovini dm.si bo v istem obdobju ekskluzivno na voljo Tixipack, paket šestih izdelkov za osnovno nego kože po izboru Tike Hribar, soavtorice prvega slovenskega vodnika za lepo kožo Živjo, lepa koža. Tixipack je namenjen spoznavanju osnov o negi kože in vključuje prikaz praktičnega primera oziroma rutine. Primeren je za vse, a se ga boste razveselili predvsem tisti, ki o negi kože še nimate ustreznega znanja in ne veste, kako ustrezno zadovoljiti njene osnovne potrebe. Izdelki so izbrani tako, da skupaj smiselno sestavljajo cenovno ugodno, vendar kakovostno negovalno rutino, ki bo zagotovila vse, kar na začetku potrebujete na poti do optimalne nege kože. V paketu vas čaka 6 izdelkov za popolno nego kože po izboru Tike Hribar za samo 27,99 evrov. Paket bo v omejenih količinah na voljo v spletni trgovini dm.si.

Predstavitev vodnika “Živjo, lepa koža” v dm prodajalnah

dm Lepotni vodnik "Živjo, lepa koža" - Modna.si
Lepotni vodnik “Živjo, lepa koža”

Marca bo v dm prodajalnah naprodaj tudi vodnik Živjo, lepa koža, ob nakupu katerega boste ob aktivaciji kupona prek aplikacije Moj dm prejeli 20-kratne točke in s tem 6,98 evra nazaj na svojo active beauty kartico.

Z avtoricama prvega slovenskega vodnika za lepo kožo – Živjo, lepa koža, Tiko Hribar in Tajko Selan, pa boste lahko poklepetali tudi v živo. V četrtek, 2. marca, med 17. in 19. uro, bosta z vami v dm prodajalni v Ljubljani, Ulica Jožeta Jame 9, v sredo, 8. marca, med 17. in 19. uro, pa v dm prodajalni v Europarku Maribor, Pobreška cesta 18.

Dnevi nege obraza v dm

dm lepotni vodič - Modna.si
dm lepotni vodič

Sistematična rutina nege kože obraza naj vključuje čiščenje obraza, uporabo pilingov in mask, toniranje kože, uporabo serumov, krem za predel okoli oči, vlažilnih krem ter krem z zaščitnim faktorjem. S čiščenjem s kože odstranite umazanijo, s pilingom (enkrat ali dvakrat na teden) pospešite obnovo celic in poskrbite za odstranitev odmrlih kožnih celic, z maskami kožo izdatno nahranite, s tonikom uravnovesite pH kože ter odstranite preostanke nečistoče, s serumi koži zagotovite koncentrirane hranilne snovi in jo navlažite. Kreme za predel okoli oči zmanjšajo zabuhlost vek, podočnjake in drobne gubice, vlažilna krema poskrbi za hidracijo kože in jo zaščiti pred negativnimi vplivi iz okolja, z uporabo kreme z zaščitnim faktorjem (priporoča se vsaj SPF 30) pa svojo kožo zaščitite pred škodljivimi UV žarki in preprečite prezgodnje staranje.

Z vsakodnevno rutino in celovitim pristopom k negi kože lahko njen videz vidno izboljšate, seveda pod pogojem, da uporabljate izdelke, ki so primerni za vaš tip kože (normalna, mastna, suha, mešana ali občutljiva) in njeno stanje (akne, pigmentni madeži, izsušena povrhnjica, rozacea, gube). Za lažjo vzpostavitev dnevne rutine vam bodo z nasveti o primerni negi in izboru izdelkov za nego kože v dm prodajalnah z veseljem pomagali.

* V času od 28. 2. do 27. 3. 2023 boste ob nakupu izdelkov za nego obraza nad 30 evrov prejeli brezplačno darilo, ki bo na voljo do porabe zalog. Akcija ne velja za moško in otroško kozmetiko za nego obraza in nakupe v spletni trgovini dm.si.