Za pomanjkljivimi videzi žene Kanyeja Westa stoji skrivnostna ekipa

Kanye West ima najeto skrivno ekipo, ki v enem dnevu ustvari neobičajne modne videze za njegovo ženo Bianco Censori.

Garderoba Biance prepušča bore malo domišljiji, zato se vedno pogosteje zastavlja eno vprašanje: od kod prihajajo te njene pomanjkljive modne kombinacije?

Po besedah modnih oblikovalcev, ki so tesno sodelovali s Kanyejem, ima reper “celoten atelje v Italiji”, ki izdeluje prosojne najlonke, ki jih je nosila njegova žena štiri mesece med potovanjem po Evropi in Japonski.

“Kar hoče narediti, lahko naredijo. Pravzaprav jih naredi na kraju samem,” je povedala Mowalola Ogunlesi, v Nigeriji rojena oblikovalka s sedežem v Londonu, ki jo je Kanye leta 2020 najel za vodjo njegovega modnega sodelovanja Yeezy Gap.

“Oni oblikujejo in imajo interno ekipo, ki ustvari vse v enem dnevu,” je dejal drugi oblikovalec, ki je sodeloval s Kanyejem, vendar želi biti anonimen.

Mowalola je poudarila, da pri ustvarjanju oblačil ni “strukturnega” procesa: “Samo kupijo hlačne nogavice in jih oblikujejo in razrežejo gor [na Bianci] … Običajno uporabijo Wolford. Hlačne nogavice niso varne, ko so v bližini.”

Dodala je, da dekonstruirane videze nogavic pod vodstvom Kanyeja in Biance sestavlja Laura Beham iz züriškega oblikovalskega kolektiva Proto-types, ki je uporabil posodobljene obleke iz modne linije Yeezy – Kanyejeve modne linije, ki je ustvarila zdaj propadlo sodelovanje superg z Adidasom — v njihovi kolekciji za pomlad 2024.

Preberi si tudi:
Kanye West, Bianca Censori - Modna.si

Bosta Kanye West in Bianca Censori do konca življenja dobila prepoved vstopa v Italijo?

Ameriški reper Kanye West in njegova partnerka, arhitektka Bianca Censori, naj bi dobila, po škandalu z nespodobnim razkritjem reperjeve zadnjice na čolnu prejšnji teden, “dosmrtno prepoved” vstopa v…