Za ta krila ti ne bo nikoli žal, da si jih kupila!

Problem: Rada bi izgledala prikupno, vendar nočeš ure in ure porabiti za pregledovanje vseh oblačil in sestavljanje popolnega stajlinga. Rešitev: Založi svojo omaro s klasičnimi kosi, ki jih lahko poljubno kombiniraš in vedno izgledajo odlično. Kar pa se tiče kril, pa se ti najbolj splača investirati v spodnje modele, ki te nikoli ne bodo pustili na cedilu, ko ne boš vedela, kaj bi oblekla.

Udobno krilo, ki ga lahko nosiš namesto kavbojk

Kavbojke in t-majica bo za vedno ostal en od naših najljubših videzov, vendar pa si včasih želimo malo popestriti zadeve. V takšnih trenutkih je enostavno bombažno krilo A-linije, ki sega tik nad koleni popolna izbira. Ni tako običajna in pogosta izbira kot jeans, vendar kljub temu udobna in lahkotna (in precej boljša izbira v vročih poletnih dneh).

Elegantno krilo, ki ga lahko oblečeš namesto obleke

Elegantno krilo je razkošna alternativa za posebne priložnosti, ko moraš izgledati kot iz škatlice. Poišči krilo, ki ima glamurozne detajle (na primer bleščice) in jo kombiniraj z elegantnim in umirjenim topom, da bo vsa pozornost na krilu. Seveda pa lahkozraven oblečeš tudi najbolj ekstravaganten top z naborki v podobni barvi kot je krilo, da ustvariš iluzijo obleke.

Midi krilo, ki laska tvoji postavi

Ko govorimo o oblačilih, ki pristajajo vsaki postavi, v to kategorijo zagotovo spadajo midi krila. Ta model se ti mora lepo prilegati v pasu in se razširiti pri bokih (s tem poudariš najožji del postave). Noge pa boš optično podaljšala tako, da ti rob krila sega natanko do sredine meč.

‘Pencil’ krilo, v katerem se počutiš kot direktorica

Ne glede na to ali delaš (ali ne) v pisarni, kjer moraš upoštevati kodeks oblačenja, je svinčeno krilo večna klasika, ki mora biti v čisto vsaki garderobi. Najbolje pri tem slogu je, da lahko izgleda korporativno (vendar še vedno elegantno) z blazerjem in salonarji ali pa bolj sproščeno, če zraven kombiniraš t-majico in superge. Nekaj pa imej vedno v mislih: svinčeno krilo se mora tvoji postavi resnično popolno prilegati, zato ga odnesi v šivilji za kakršnekoli popravke (le redko se zgodi, da ti bo kot ulito takšno, kakršno je na obešalniku).

Maksi krilo, ki ga lahko nosiš v vseh letnih časih

Pozdravi nesezonsko oblačilo svojih sanj! Maksi krilo do tal je elegantno, udobno in vsestransko. Ko je zunaj vroče ga kombiniraj z lahkotnim topom in sandali, ko pa se temperature spustijo pa s puloverjem in gležnarji. Da boš v krilu izgledala stajliš v vseh 12-ih mesecih izberi takšnega, ki je v bolj nevtralnih odtenkih in s klasičnim potiskom.