Zakaj bi morali imeti vedno v zamrzovalniku kislo kumarico
Zakaj se nismo tega spomnili že prej??
Zagotovo ste si že kdaj naribali parmezan ali zmleli črni poper na jed. Kaj pa naribali zamrznjene kisle kumarice? Da, prav ste prebrali. Če ste velik oboževalec kislih kumaric ali radi začinite svojo hrano s kislimi živili, na primer solate ali sendviče, potem vam bo všeč ta izjemen trik s kislimi kumaricami, ki smo ga pravkar odkrili.
Postopek: Kislo kumarico položite v plastično ali silikonsko vrečko in jo tesno zaprite, nato pa postavite v zamrzovalnik za toliko časa, da povsem zamrzne. Potem, ko nameravate postreči jed, ki bi bila odlična z dodatkom kislosti, vzemite zamrznjeno kislo kumarico in jo naribajte s strgalnikom za sir ali mikro rezilom, da dodate kislino. Je popoln dodatek za vse kremne in sveže solate, juhe in celo sendviče.