Zakaj je Paris Hilton en teden skrivala svojega novorojenčka pred mamo Kathy

Da je prvič postala mamica je pred svojo mamo skrivala kar teden dni!

Paris Hilton je svoji materi Kathy Hilton povedala, da se je rodil njen sin Phoenix šele teden dni po tem, ko ga je njena nadomestna mati rodila januarja.

Preberi si tudi:
Paris Hilton, Phoenix Barron Hilton Reum - Modna.si

Paris Hilton pokazala svojega en mesec starega sinčka!

Paris Hilton pokazala, kako izgleda njen prvorojenec. En mesec po tem, ko je naznanila, da je prvič postala mamica, je svetu pokazala, kako izgleda njen sin, ki ga…

V zadnji epizodi svojega podcasta This is Paris je pojasnila, zakaj se je tako odločila. “Tako sva navdušena, da sva si ustvarila družino in komaj čakava, da ga vidiš. Ampak za zdaj poskušava vse ohraniti zasebno,” je rekla v podkastu.

“Nihče ni vedel, dobesedno, dokler ni bil star več kot teden dni,” je nadaljevala. “Torej je bilo res lepo imeti to s Carterjem, najino skupno potovanje.”

Poleg priznanja, da za Phoenixovo rojstvo ni povedala svoji mami teden dni, je priznala tudi, da ni povedala niti svoji sestri Nicky Hilton Rothschild. “Čutim, da je bilo moje življenje tako javno in nikoli nisem imela ničesar, kar bi bilo samo moje,” je dodala. “Zdi se mi, da je bilo v moje življenje vdrto na toliko načinov.”

“Resnično sem čutila, da želim imeti to potovanje samo zase,” je dodala. “Težko je bilo obdržati to v sebi, ker sva bila tako navdušena in sva želela povedati svojim družinam, ampak si nervozen, ker če poveš eni osebi, potem veš, da bo povedala nekomu, potem pa je kar naenkrat na TMZ-ju ali Page Six.”

Nato je povedala, da sta se s Carterjem, s katerim se je poročila leta 2021, dogovorila, da ne bosta nikomur povedala vsaj teden dni, in opisala, kako je bilo predstaviti Kathy njenemu novemu vnuku. “Ko sem mamo predstavila najinemu fantku, je bilo neverjetno videti njen izraz na obrazu,” je rekla. “Bila je tako presenečena. Že samo izraz na njenem obrazu je bil neprecenljiv.”