fbpx

Zakaj Mariah Carey toži njena lastna sestra

S čim je pevka razjezila svojo starejšo sestro?

People poroča, da Alison Carey, ki je Mariahina starejša sestra, od pevke zahteva odškodnino zaradi čustvene stiske.

Alison trdi, da ji je Mariah Carey namerno povzročila “čustveno stisko” z vključitvijo več zgodbic v nedavno objavljeno biografijo.

V sodnih dokumentih Alison v nadaljevanju opisuje Mariah kot “brezsrčno, hudobno [in] maščevalno” in celo pravi, da je pevka spet zapadla v “zlorabo alkohola” in je zdaj “neznačilno jokava”.

“Mariah je Alison tudi brezsrčno označila zavrača kot svojo “bivšo” sestro,” piše v dokumentih. “Ampak namesto, da bi Mariah o njej povedala kaj več, je s svojo knjigo ponižala in spravila v zadrego tožnico, saj so se zgodbe iz biografije pojavljale v časopisih po vsem svetu, na televiziji in po internetu, večina pa je z naslovi ponavljala navedbe obtožene – vse so bile objavljene, ne da bi Alison imela možnost kaj pojasniti.”

Dokumenti tudi trdijo, da je bila Alison diagnosticirana s posttravmatsko stresno motnjo, anksioznostjo in depresijo, zdaj pa je na terapiji, saj se spopada z “grozljivo zlorabo”, ki ji jo je v otroštvu storila mati.

Alison je nadaljevala, da je Mariah svoj “status javne osebe zlorabila za napadla na svojo revno sestro”, tako da je o Alison ustvarila “senzacionalne” naslove za promocijo svoje knjige. Med drugim Mariah v svoji knjigi trdi, da jo je Alison poskušala prodati zvodniku, ko je bila stara le 12 let.

Mariahinim odvetnikom je bila poslana ponudba, vendar odziva ni bilo.

Alison zahteva “nič manj kot 1,25 milijona dolarjev odškodnine za namerno povzročanje neizmerne čustvene stiske, ki jo je povzročilo brezsrčno, hudobno, maščevalno, zaničevalno in popolnoma nepotrebno javno ponižanje že tako močno poškodovane starejše sestre obtožene.”