Domov » VIP » Zakaj obtožena Lori Loughlin prodaja svojo 28 milijonov dolarjev vredno graščino

Zakaj obtožena Lori Loughlin prodaja svojo 28 milijonov dolarjev vredno graščino

VIP
Zakaj obtožena Lori Loughlin prodaja svojo 28 milijonov dolarjev vredno graščino
📷 Profimedia

Od polne hiše do nove hiše?

Zvezdnica serije Polna hiša (‘Full House’) Lori Loughlin in njen mož Mossimo Giannulli sta dala na prodaj svoj razkošni dvorec na Bel Airu, poroča TMZ. Igralka in modni oblikovalec se spopadata z obtožbami, da sta vpletena v škandal s sprejemom na kolidž, za kar jima grozi celo zaporna kazen, vendar oba obtožbe zanikata. Viri trdijo, da prodaja doma nima nobene povezave s pravnimi težavami para.

Zakonca sta potiho dala na tržišče svojo 1115 m2 veliko graščino s šestimi spalnicami za 28,65 milijonov dolarjev. Kot poroča Entertainment Tonight, Arvin Haddad iz nepremičninske agencije The Agency ureja stvari, čeprav nepremičnina ni na tržišču za javnost.

Par je že pred nekaj leti poskušal prodati dom za 35 milijonov dolarjev, a ni mogel najti kupca. Zdaj sta bolj motivirana za prodajo nepremičnine in se očitno tudi pripravljena pogajati glede cene.


Prodaja naj ne bi imela nobene zveze s sodbo

Tako Lori kot Mossimo sta bila obtožena pranja denarja, goljufanja in podkupovanja. Tožilci pravijo, da sta plačala 500.000 ameriških dolarjev, da bi svojima hčerkama zagotovila, da bosta sprejeti na ugledno univerzo v Južni Kaliforniji kot športnici, čeprav nobena od njiju ni igrala nobenega športa.Številni starši vpleteni v primer, so priznali krivdo, med njimi tudi igralka Felicity Huffman. Lori in Mossimo pa sta zanikala krivdo. Ampak prodaja njunega več milijonov dolarjev vrednega doma nima nič skupnega s primerom zoper njima. Viri so povedali v številnih novicah, da ima par navado kupovati, obnavljati in prodajati domove. Še zlasti Mossimo ljubi obnavljanje hiš.
Njuni hčeri sta zdaj že odrasli, zato Lori in Mossimo iščeta dom, ki bi ustrezal naslednji fazi njunega življenja. “V ta dom sta se vselila, ko sta bili hčeri v srednji šoli in bilo je zelo priročno,” je vir povedal za E! News. “Čas je, da obrneta nov list in poiščeta svoj naslednji projekt.”