Zakaj sta šla Jennifer Lopez in Alex Rodriguez na terapijo

Superzvezdnika Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta resda svetovno znani osebnosti z milijoni na bančnih računih, vendar sta po drugi strani ravno takšna, kot mi – občasno morata delati na sebi in njunem odnosu. Izkazalo se je, da je bilo preživljenje časa za štirimi stenami zaradi karantene izziv za par in Jen je za Allure povedala: “Morala sva delati na sebi. Opravila sva terapijo. Mislim, da nama je bila v veliko pomoč pri najinem odnosu.”

Sliši se, kot da je to, koliko se je njun vsakdanjik spremenil, ker sta morala biti doma in kako sta se na to vsak posamezno odzvala. Lopezova je dejala: “Pogrešam kreativnost in tek na 150. Ampak Alex je bil, za razliko od vseh, navdušen: ‘Všeč mi je. Rad sem doma. Rad delam svoje Zoom-e. Všeč mi je, da so otroci tam in vi ste tam ves čas.'”

51-letnica pa je spregovorila tudi o tem, kaj so še počeli med pandemijo, rekoč, da je bila sprva zanjo in njeno družino le stresen in tesnoben čas, potem pa: “Poskusili smo začeti delati stvari skupaj. Zunaj smo se igrali baseball ali skupaj slikali. Nikoli ne delamo takšnih stvari. Poskušala sem izkoristiti čas.”

Jennifer si je prizadevala, da bi videla dobro v težavni situaciji. Za Elle je povedala: “Vsi so v karanteni in svet je postavljen na glavo in nor. Torej moramo zdaj narediti limonado iz limon, kajne? Moramo najti načine, kako se osredotočiti in delati od doma, pa tudi na stvari, ki nas spravljajo v boljšo voljo. […] Moramo ostati človeški, smisel za humor pa moramo obdržati tudi v težkih časih.” V intervjuju za Today je priznala korist, da ostanemo doma; “vsako večerjo jemo skupaj. […] Ta del mi je všeč.”