Zakon Pamele Anderson in Kida Rocka se je končal zaradi Borata

Pamela Anderson je v svojem memoarju “Love, Pamela” razkrila več o svoji ločitvi od Kida Rocka.

Zdaj 55-letna igralka in 52-letni glasbenik sta se leta 2006 poročila za le nekaj mesecev po več letih spreminjanja statusa njune zveze, ko sta bila skupaj, narazen, skupaj, narazen itd.

Pamela je zdaj spregovorila o svojem času s Kidom Rockom, čigar pravo ime je Robert James Ritchie, drugi vzdevek pa Bob Ritchie, in razkrila enega glavnih razlogov, zakaj sta se dokončno razšla.

Pamela je v knjigi razkrila, da mu ni povedala za svojo nastop v filmu Borat.

“Nisem povedala Bobu, da sem v filmu, ker sem ga želela presenetiti. Pozabila sem na del v filmu, ki je omenjal ‘spolni posnetek’.”

Vendar pa ni bil ravno navdušen, ko je videl, da je ona del tega: “Bob je odvihral ven in me klical kurba in še huje. Bil je v zadregi in njegova reakcija ni bila premišljena.”

“Ko sem lovila Boba do njegovega avta, se je izmuznil in me pustil samo,” se spominja. “Obrnila sem se nazaj in se opravičila, nato pa vprašala, če me lahko kdo odpelje domov.”

Nato se je Pamela vrnila domov: “Ko sem vstopila, je Bob razbijal fotografijo na steni. Rekel je, da mu je muka, ko se vsak dan zbuja ob fotografiji mene in Davida LaChapella. Ampak nisva bila jaz in David – bila sta Marilyn Monroe in Bert Stern.”

V Boratu je Pamela predmet obsedenosti naslovnega junaka, ko potuje v Ameriko iz Kazahstana.