A zato je Kendall Jenner izbrisala Instagram profil!

Kendall Jenner je v nedeljo šokirala svoje sledilce na Instagramu, saj je brez kakršnegakoli opozorila izbrisala svoj profil. In manekenka si sploh ni mislila, da bo to tako odmevna novica. “Noro se mi zdi, da je to postalo tako velika novica,” je Kendall povedala Ellen v sredo, ko je bila njena gostja v The Ellen DeGeneres Show-u.

“Tudi Twitter sem izbrisala s telefona. Nisem izbrisala profila, ampak zgolj odstranila aplikacijo s telefona, tako da si resnično nisem mislila, da bo kdo sploh govoril o tem. Iskreno, nisem si niti mislila, da bo komu sploh mar za to,” je razkrila 21-letnica, ki se očitno sploh ne zaveda, kako ogromen krog oboževalcev ima na socialnih omrežjih.

In zakaj je Kendall sploh naredila to drastično potezo? Razlog sploh ni tako dramatičen, kot si morda misliš. “Želela sem si samo malo detoxa. Zdelo se mi je, da potrebujem malo odmora. Vedno sem na njem. Zjutraj se zbudim in najprej pogledam nanj. Zvečer grem v posteljo in je zadnja stvar, ki jo pregledam. Počutila sem se malo preveč odvisna od Instagrama, zato sem si nekako želela vzeti minuto za ‘razstrupljanje’,” je pojasnila Kendall.

“Pridem nazaj. Vrnila se bom. Saj sta šele dva dneva. Je že prišla kriza,” se je pošalila manekenka. “Brskam po telefonu in konstantno želim klikniti na Instagram, ki pa ga ni tam in to mi je na nek način kar všeč. Tak lep, osvežujoč občutek je.”

“Zdaj veliko manj uporabljam telefon. Začneš biti bolj prisoten v resničnem življenju. Začneš se bolj soočati s pravimi ljudmi, ki so dejansko pred teboj. Zato si je res lepo vzeti malo premora od njega, tudi če je to samo Instagram,” dodaja.