Zdravi nasveti Kourtney in Khloé Kardashian

Nobena skrivnost ni, da je Khloé Kardashian postala prava obsedenka z zdravim načinom življenja. Vendar pa kljub vsemu v zdravem načinu življenja ne premaga svoje starejše sestre Kourtney, ki je še večji frik na zdravo življenje. Pravzaprav Khloé celo priznava, da starejšo sestro posnema pri večini zdravih stvareh, ki znajo biti včasih tudi precej čudaške, ampak vse za to, da bi ostala fit.

Khloé je pred kratkim na svoji aplikaciji razkrila nekatere največje zdravstvene in lepotne nasvete, ki jih je prejela od Kourtney. Recimo, da hrano, ki vsebuje ogromno rafiniranega sladkorja tretira kot drogo ali pa čudne načine za preprečevanje gub na obrazu. To so njuni nasveti za zdravo življenje.

1. “Nič mehurčkov.”
“Kourtney v svoji hiši ne dovoli nobene pijače z mehurčki,” je razkrila Khloé. “To zelo cenim in zaradi tega sem tudi sama začela piti precej več vode, vendar ko si zaželim pijačo z mehurčki, jo moram pred njo skrivati celo v svoji lastni hiši!”

2. “Vse ekološko.”
Khloé pravi, da Kourtney rada brska po njenem hladilniku in odstrani vsa živila, ki niso organsko pridelana. Živilske trgovine očitno kar dobro služijo na račun Kardashianov.

3. “Nič bombažnih blazin.”
Sicer že splošno znano pravilo, ki pa se ga strogo držita tudi Kourtney in Khloé. “Svilene prevleke preprečujejo nastanek gub.” Sestri sta vse bombažne prevleke zamenjali za svilene in dali povsem nov pomen “lepotnemu spancu”.

4. “Nič mikrovalovne pečice.”
Khloé pravi, da Kourtney “ne verjame” v mikrovalovne pečice in se je svoje že zdavnaj znebila.

5. “Jej Ezekielov kruh.”
Imenovan po biblijskem liku Ezekielu, naj bi bil ta kruh edina jed, ki jo je Ezekiel užival, medtem ko je živel dve leti v puščavi. Kourtney je prepričana, da “kruh ne more imeti nobenega dodatnega okusa” in vedno peče in uživa zgolj ta kruh.

6. “Nič plastike.”
Ne, to se ne nanaša na plastično kirurgijo. Obe sestri sta zavrgli vse plastične posode za shranjevanje hrane. “Plastika je v Kourtneyinih očeh popolnoma nesprejemljiva in tudi mene je spreobrnila,” razkriva Khloé v svoji aplikaciji. “Vse moje posode za shranjevanje so iz stekla!”

Sestri imata tudi izjemen okus za notranji dizajn. Vstopi v sanjska domova Kourtney in Khloe Kardashian!