Žena pokojnega Kobeja Bryanta zmagala na sodišču in mastno zaslužila

Zvezna porota je ugotovila, da mora okrožje Los Angeles vdovi Kobeja Bryanta plačati skoraj 16 milijonov evrov zaradi čustvene stiske, ki so jo povzročili njihovi delavci, ker so fotografirali in delili fotografije telesa zvezdnika lige NBA na kraju usodne nesreče.

Kobe Bryant je s 13-letno hčerko Gianno in še sedmimi potoval na mladinsko košarkarsko tekmo, ko je helikopter, v katerem so bili, 26. januarja 2020 strmoglavil v hribe v Calabasasu zahodno od Los Angelesa.

Devet porotnikov se je soglasno strinjalo z Vanesso Bryant in njenimi odvetniki, da so fotografije vdrle v njeno zasebnost in povzročile čustveno stisko. Med branjem je tiho jokala.

Porota je razpravljala štiri ure in pol, preden je sprejela odločitev na dan Kobeja Bryanta, ki ga v LA-ju praznujejo 24. avgusta, ker predstavlja številki njegovega dresa – 8 in 24 – in je dan po njegovem rojstnem dnevu. V torek, 23.8.2022 bi dopolnil 44 let.

Po razsodbi je gospa Bryant na Instagramu objavila svojo fotografijo z možem in hčerko.

“Vse za vaju!” se je glasil napis. “Ljubim vaju! PRAVICA za Kobeja in Gigi!”

Preberi si tudi:
Žena in hči preminulega Kobeja Bryanta morali blokirati Instagram profile oboževalcev

Žena in hči preminulega Kobeja Bryanta morali blokirati Instagram profile oboževalcev

Vanessa Bryant je razkrila, da sta s svojo najstarejšo hčerko Natalio na Instagramu blokirali nekaj profilov oboževalcev. Žena pokojnega Kobeja Bryanta je na svojih Instagram zgodbah svojim oboževalcem…