fbpx

Ženske razkrivajo vse več temnih plati Seana “Diddyja” Combsa

Nedavno je nekdanja dolgoletna partnerka Cassie vložila tožbo proti Seanu “Diddyju” Combsu, v kateri ga obtožuje posilstva in fizične zlorabe. Njegov odvetnik se je že odzval in zanikal vse obtožbe.

Cassie, ki je bila nekdaj članica glasbene skupine Danity Kane, pa sta v bran stopili tudi njeni dve nekdanji kolegici iz skupine. Aubrey O’Day je ponovno objavila več novic o tožbi na Instagram zgodbi in na Twitterju/X-u ter sledilcem sporočila, da “še naprej poskuša vsem povedati.”

“Že leta sem vam skušala vse povedati. Molitve za to kraljico,” je zapisala v eni objavi in označila Cassie. “Nekega dne boste vsi spoštovali moje ime, ko vam bom govorila stvari. Hvala vam!” je delila v drugi objavi, v kateri trdi, da ima Cassie prav.

Kolegica Dawn Richard je prav tako pokazala svojo podporo Cassie. “Molim za Cassie in njeno družino, za mir in ozdravitev. Ti si lepa in pogumna. ❤️,” je Dawn zapisala na Twitterju/X-u.

Zaradi omenjene tožbe pa je zdaj ponovno vzbudil pozornost star intervju s Kimoro Lee Simmons. Leta 2004 se je danes 48-letna oblikovalka spomnila trenutka, ki ga je imela s 54-letnim reperjem, ko ji je ta grozil, da jo bo udaril.

V ponovno odkritem intervjuju iz revije New York je odsek, kjer piše: “Prišlo je do grdega izpada, ko je Kimora nekaj rekla Combsu in ji je ta zagrozil, da jo bo udaril.”

Rekla je: “In bila sem noseča! Kreten!”

Sean Combs je kasneje res pokleknil in se ji javno opravičil, še piše v članku.

“Spoštujem ga, ker je goreč podjetnik,” je po dejstvu dodala Kimora, “in cenim, vedoč, da vse, kar počne, posnema mojega moža.”

Zaradi vseh grdih razkritij je prišlo celo že tako daleč, da si številni oboževalci želijo ponovno odpreti primer pokojne partnerke in mame Seanovih otrok, Kim Porter, saj verjamejo, da je bila umorjena. Kim je umrla pri 47-ih letih 15. novembra 2019 na svojem domu ob jezeru Toluca. Okrožni mrliški preglednik Los Angelesa je ugotovil, da je vzrok njene smrti reženjska (lobarna) pljučnica, čemur pa po vseh teh novih razkritjih številni niti malo ne verjamejo, saj naj bi bile v njenem telesu odkrite tudi sledi strupov.

Zelo zanimiva razkritja o človeku, ki v vseh intervjujih daje velik pomen besedi “ljubezen” (“love”), ki je celo njegovo ime na Instagramu, ima pa tudi svojo založbo z nazivom Love Records.