Zvezdnice razkrile 6 najboljših izdelkov od svojih lepotnih znamk

To so brez dvoma must-have lepotni izdelki letošnje jeseni!

Najti popoln izdelek za ličenje ali nego kože, ko se zamenjajo letni časi, je lahko kar zahtevna naloga. Na tržišču je na voljo ogromno izdelkov in preizkušanje je lahko izčrpavajoče, še zlasti, ker testiranje (vsaj večine) ličil ni možno.


Nekatere zvezdnice, ki imajo v lasti lepotne znamke, so za InStyle razkrile svoje must-have izdelke iz njihovih kolekcij.

Gwyneth Paltrow

GOOPGENES All-in-One Nourishing Face Cream krem za obraz

(Sephora)

“Tako zelo dobra je! Bogata, hranljiva, lahka in polna rastlinskih ceramidov,” je o izdelku povedala Gwyneth. “Uporabite jo lahko zjutraj in zvečer.”

Miranda Kerr

Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask

(Sephora)

“Certificirane organske in naravne izdelke uporabljamo iz enega preprostega razloga – tisto, kar naneseš na kožo, se vpije vanjo,” je Miranda povedala za InStyle. “Moj najljubši jesenski izdelek je Noni Glow Sleeping Mask maska za spanje, ki je bolj vlažilna in obnavljajoča kot običajna nočna krema,” je razkrila. “Ko se zjutraj zbudim, je moja koža hidrirana, napeta in žareča! Vsebuje naravno hialuronsko kislino, ki zaklene vlago med spanjem, pomaga zmehčati fine linije in izboljša obnovo celic, tonus in teksturo. Uporabljam jo vsak večer kot zadnji korak v svoji rutini. Moja koža resnično še nikoli ni izgledala bolje.”

Rihanna

Fenty Skin Fat Water Pore Refining Toner Serum

(Fenty Skin)

“Fenty Skin je vse, kar bi si želela v preteklosti imeti,” je v izjavi pojasnila Rihanna. “Želela sem, da bi se zdela dostopna, enostavna in da zmanjša stres pri izbiri rutine, zato sem jo ustvarila za vse.”
“Fat Water naredi vse,” je dodala. “Zaradi nje so pore in temne lise manj vidne, posvetli, zgladi in se bori proti sijaju – vse brez odstranjevanja vrhnje plasti s kože. Je vse za vsakogar. Obsedena sem z njo.”

Lady Gaga

Haus Laboratories Eye-Dentify Gel Pencil Eyeliner

(Haus Labs)

“V Haus Laboratories pravimo, da je lepota to, kako vidiš sebe, svoj glam, svoj izraz, svojo umetnost,” je dejala Gaga. “Naša vizija je širiti ustvarjalnost s pripomočki za samoizražanje in izumi.”
“Ustvarili smo jih, da lahko napišeš svoje zgodbe, razviješ lastne perspektive in svetu pokažeš, kaj si želiš, da vidi,” je o črtalih povedala Gaga. “Tvoj izraz se konča, kjerkoli potegneš črto in nihče ne potegne črte namesto tebe.”

Jessica Alba

Honest Beauty Gloss-C Lip Gloss

(Ulta)

“Ustvarila sem The Honest Company, ker vam ne bi bilo treba izbirati, kaj deluje in kaj je dobro za vas,” je Alba povedala za InStyle. “V zadnjem času nosim sijoče ustnice. Honest Beauty Gloss-C Lip Gloss je moj najljubši, ker ustvari popolno mero sijaja brez lepljivosti. Poleg tega hidrira in neguje moje ustnice z vitaminom C, kokosovim oljem in hialuronsko kislino. Čeprav je to barvni izdelek, te sestavine negujejo kožo in menim, da sčasoma dejansko postanejo moje ustnice bolj zdrave.”

Victoria Beckham

Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tint (odtenek Chérie)

(Victoria Beckham Beauty)

“Naša skupnost ima rad Bitten Lip Tint, komaj ga ohranjamo na zalogi,” pravi Beckhamova. “Potem ko smo ga lansirali pri Bisouju, bogato kožno jagodičevje, so moja privatna sporočila preplavile zahteve za še en odtenek. Barvo smo razvili v celoti na podlagi povratnih informacij naše skupnosti na Instagramu. Bilo je neverjetno! Pridružili so se naši neverjetni ekipi, da bi razvili, preizkusili in na koncu poimenovali naš najnovejši odtenek: Chérie.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry