Zvezdniški glamur na nagradah Golden Globes 2016

To pa je bila noč za zapomnit! Sezona nagrad se je začela in najbolj znani obrazi Hollywooda so se zbrali, da počastijo zvezdniške nastope na televiziji in filmskem platnu v preteklem letu. Vsakoletne Golden Globes nagrade so bile sinoči podeljene že 73. zapored, pred samo prireditvijo pa so se v Hollywoodu po rdeči preprogi sprehodile največje zvezde in z izborom glamuroznih oblek zelo pozitivno presenetile.

Med drugim so s svojim modnim izborom zelo izstopale Alicia Vikander v beli Louis Vuitton obleki, Brie Larson v Calvin Klein zlati obleki, Zendaya v rdeči obleki z naborki znamke Marchesa in Jane Fonda v čudoviti snežni belini Saint Laurent-a – če jih naštejemo zgolj nekaj!

Ricky Gervais je bil tokrat že četrtič gostitelj tega prestižnega večera, saj so mu vodenje Golden Globes nagrad do sedaj zaupali že trikrat.

Bilo je kar nekaj velikih zmag, najbolj pa je slavil film Povratnik (The Revenant), ki je domov odnesel nagrade za Najboljši film, Najboljšo dramo in Najboljšo režijo, Leonardo DiCaprio pa je po pričakovanjih osvojil kipec za Najboljšo moško vlogo v drami (Povratnik).

Zdaj pa si v glamurozni galeriji še poglej, v čem so zvezdnice blestele na rdeči preprogi pred prireditvijo…

Poglej si še čudovito rdečo preprogo na glasbenih nagradah People’s Choice Awards 2016 in katalog Victoria’s Secret kopalk za vroče poletje 2016!