10 domačih načinov uporabe otroških vlažilnih robčkov

Kdo bi si mislil, da jih lahko uporabiš tudi za vse to!

Nobenega dvoma ni, da so vlažilni robčki zelo priročni, še zlasti ko si z otroci nekje zunaj. Ampak, otroški vlažilni robčki niso uporabni le za otroke, z njimi si lahko najrazličnejša opravila olajšajo tako mamice, kot tudi tiste, ki otrok sploh (še) nimajo.

1. Odstranjevanje ličil
Če ti je ravnokar zmanjkalo čistila za obraz ali pa bi si rada na hitro očistila ličila, potem preprosto uporabi priročne vlažilne robčke. Obraz po uporabi speri z vodo, nanesi tonik, vlažilno kremo/serum in pripravljena si na spanje.

2. Očisti pasje tačke
Bila si na sprehodu s psom, zdaj pa so njegove tačke polne peska, blata, pozimi pa soli, s katero posipajo pločnike proti drsenju. Najbolj enostavno in hitro jih boš očistila z vlažilnimi robčki, na katere lahko dodaš tudi malo olivnega olja za še dodatno hidracijo. V slednjem primeru poskrbi le, da se olje najprej dobro vpije, preden začne skakati naokoli po stanovanju.

3. Čiščenje otroških obrazov in vseh ostalih delov
Glede na to, da ti robčki pomagajo odstraniti ličila z obraza, ti bodo v pomoč tudi pri čiščenju umazanije z otroškega obraza. In rok. In nog. In stopal. Vlažilni robčki so veliko bolj učinkoviti od papirnatih brisačk, poleg tega pa lahko z njimi temeljito očistiš tudi stol za hranjenje – za res temeljito čiščenje nanesi nanj tudi malo naravnega čistila.

4. Osvežilec zraka
Nekaj kapljic svojega najljubšega eteričnega olja kani na robček, ki ga položi na kakšno polico, v omaro ali predal. Odlična zamenjava za dišečo vrečko.

5. Čistilo za avto
Seveda ne mislimo za zunanjost (čeprav lahko z njimi odlično odstraniš ptičje izločke), ampak na čiščenje notranjosti. Z vlažilnimi robčki očisti armaturo, ročaje in vse ostalo.

6. Čiščenje čevljev
V poletnem času veliko nosimo čevlje na boso nogo. Sandali, natikači, japanke, na vseh čevljih se na podplatu nabira umazanija, ki jo najbolj enostavno očistiš z otroškimi vlažilnimi robčki.

7. Čiščenje igrač
Vlažilni robčki so odlični tudi za čiščenje plastičnih igrač, poleg tega pa je to enostaven način, kako otroke naučiti skrbeti za svoje stvari. Otroci zelo radi posnemajo naša vedenja in nam pri tem pomagajo.

8. Poletna ohladitev
Ti ne paše vročina? Paket vlažilnih robčkov v najbolj vročih poletnih dneh postavi v hladilnik in pripravljeni bodo za hitro osvežitev, ko si boš z njimi obrisala pot.

9. Čiščenje doma
Nežne otroške roke ne bi smele priti v stik z agresivnimi čistili, ki jih uporabljamo. Vlažilni otroški robčki pa so oblikovani za občutljivo kožo in so kot nalašč za male roke, da lahko pomagajo. Vlažilni robčki so tudi odlični za hitro čiščenje površin v kopalnici, dnevni ali kjerkoli drugje.
V kolikor želiš nekoliko bolj temeljito očistiti površine, nanesi na vlažilni robček še malo razkužila in že imaš razkužilne robčke!

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry