fbpx

10 najbolj modnih lakov za praznični december

Nekaj namigov za praznične zabave!

Prišel je najbolj čaroben čas v letu. In tudi en od najbolj napornih. Prihrani si malo časa (in stress) s tem da točno veš, kateri lak nalakirati na svoje nohtke.

Lesketajoča zlata

Čeprav razkošni zlat lak običajno bolj pristoji temnopoltim ženskam, bo nekoliko bolj blaga verzija zlatega laka ogrela tvojo svetlo polt.

‘Rose gold’ bleščice

Nič ni bolj prazničnega od plasti bleščic v zlati in zlato-rozasti barvi na nohtih. Imaš raje bolj subtilen videz? Naredi francosko manikuro in si bleščice nanesi zgolj na konice.

Hladna siva

To ni običajna siva. Z drobnimi bleščicami in opečnato formulo bo noht zelo dobro prekrila že ena sama plast laka. Pa smo našli novo zimsko nevtralno barvo!

Kromirano srebrna

Ta kovinski odtenek na nohtih bo že sam po sebi služil kot modni dodatek.

Globoka rdeča

Prikliči božični čas z vinsko obarvano manikuro in najlepšimi zimskimi pleteninami … ali katerokoli malo črno oblekico.

Gozdnato zelena

Obarvaj nohte v zimzeleni odtenek, ki se ujema z novoletno jelko v dnevni sobi. To je tudi veliko bolj zabavna barva od vseh klasičnih slivovih in temno modrih, ki si jih nosila (in se že malo naveličala) skozi celo jesen.

Bleščeča črnina

Morda se ti zdi črna barva malenkost preveč temačna in pusta za praznični čas, vendar pa bodo s črno barvo, ki vsebuje šimer tvoji nohti izgledali zelo prefinjeno.

Kovinska sivkasto-rjava

Pomisli, zemeljski prelivajoči odtenki so kot nalašč za to obdobje. Odtenek, ki te bo pomiril v tej praznični norosti, hkrati pa še vedno praznoval veselje, ki pride s prazničnim decembrom.

Sladka češnjevo rdeča

Živahna rdeča bo popestrila celo poplavo črnih in sivih plasti tvoje zimske garderobe. Nalakiraj jo na zaobljeno ali mandljevo obliko (namesto kvadrataste) konice nohtov, da ustvariš še bolj eleganten videz.

Biserna prosojnost

To odtenek je vsekakor nesezonski, vendar izgleda najbolj sveže v tem letnem času. Da niti ne omenjamo, da naredi kratke nohte optično daljše.