10 novih Victoria’s Secret angelčkov

Svetovno znana znamka spodnjega perila Victoria’s Secret je pred dnevi spregovorila o novih pridobitvah in to je 10 novih angelčkov, ki so se pridružile slavnemu “lineup-u”.

Sprehoditi se po pisti v Victoria’s Secret spodnjem perilu je želja skoraj vsake manekenke, saj ti ta v trenutku spremeni kariero in izstreli med zvezde. Pretekli znani angeli, kot so Heidi Klum, Tyra Banks, Gisele Bundchen in še mnogo drugih, so mnoga leta razgaljale svoja telesa na modnih stezah znamke vredne več milijard dolarjev in si zgradile bogate kariere.

Že uveljavljenim modelom, kot so Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Candice Swanepoel in Lily Aldridge, se bo sedaj pridružilo 10 mednarodnih imen. Victoria’s Secret je s svojim povečanjem zasedbe dosegla rekordno število podpisanih pogodb z modeli spodnjega perila v svoji zgodovini, kar jim bo zagotovo prineslo še več oboževalcev na drugi strani Atlantika.
In čeprav si mnoge priznane znamke med svojimi obrazi želijo odmevne modele, kot sta Kendall Jenner in Gigi Hadid, pa ti dve punci nista prišli v ožji izbor (vsaj zaenkrat še ne!).

Oglej si srečne in lepe dame, ki so si zaslužila angelska krila…

1. Sara Sampaio

Sara je stara 23 let in je na Portugalskem že večkrat osvojila naslov “Best Female Model” Golden Globe. Trenira karate, rada igra violino in surfa.

2. Elsa Hosk

Elsa je stara 26 let in prihaja iz Stockholma na Švedskem. S poziranjem je začela, ko je njen oče poslal fotografije na lokalno agencijo. Takrat je profesionalno igrala tudi košarko, vendar se je odločila, da se v celoti posveti manekenstvu.

3. Jasmine Tookes

24-letno Jasmine smo lahko spoznali že v reklamah za priznani znamki UGG in GAP. Kot ljubiteljica gimnastike jo je trenirala kar 14 let, zase pa pravi da je “foodie” (ljubiteljica hrane).

4. Taylor Hill

Taylor je stara 18 let in prihaja iz Kolorada, odkrili pa so jo na nekem konjskem ranču. Na družbenih medijih ni nobena novinka, saj ima na instagramu že 500.000 sledilcev. Rada snowboarda in se ukvarja z jogo.

5. Monika ‘Jac’ Jagaciak

20-letno Moniko so skavti odkrili v njenem domačem kraju Puszczykowo na Poljskem, ko je prišla na avdicijo v nakupovalnem centru. Kot otrok je trenirala atletiko.

6. Kate Grigorieva

Kate, 25, je nastopila v ruskem Next Top Model šovu. Je dvoranska plesalka in ima diplomo iz marketinga na Murmanski državni tehnični univerzi.

7. Lais Ribeiro

Lais se je pri svojih 24-ih letih že pojavila v reviji Vogue. Plesanje salse je njena velika strast.

8. Stella Maxwell

24-letna Stella je živela že v Belgiji, Avstraliji in Novi Zelandiji, tako da ni presenetljivo dejstvo, da neizmerno rada potuje.

9. Romee Strijd

Romee, 17, prihaja z Nizozemske. Zelo jo zanima notranje oblikovanje.

10. Martha Hunt

26-letno Martho so odkrili na manekenskem tekmovanju v njeni rodni državi Severni Karolini. V svojem prostem času rada surfa, pleše in kuha.