previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

11 stvari, ki bodo v tvoj dom prinesle srečo

Morda si boš po branju tega članka želela prebarvati vhodna vrata!

20. marec je mednarodni dan sreče in ker sreče nikoli ni preveč, ti razkrivamo 11 stvari, ki bodo v tvoj dom (in tvoje življenje) prinesle še dodatno mero sreče.

1. Obarvana vrata
So tvoja vhodna vrata usmerjena proti jugu? Potem jih moraš po feng šuju za maksimalno srečo prebarvati v oranžno ali rdečo barvo. V kolikor so vrata usmerjena proti severu, jih moraš prebarvati v modro ali črno, če so usmerjena proti zahodu v sivo ali belo in če so usmerjena proti vzhodu v rjavo ali zeleno.

2. Sloni
Te velike, nežne živali so pametne, zveste in zanesljive, kar je del razloga, da so tudi simboli za srečo. Za srečo svoje družine postavi mini figurico slona na katerokoli mesto v domu.

3. Sveže rože
Ne le, da sveže rože prinašajo veselje v tvoj dom, ampak ljudje, ki prakticirajo feng šu, verjamejo, da prinašajo tudi srečo. Pomembno je le, da ne izbiraš takšne s trni na steblih.

4. Kadila
Aromatična kadila oddajajo prijetne vonjave, nekateri pa celo verjamejo, da njihov dim odstrani vso negativnost iz tvojega doma. Ko boš imela naslednjič slab dan, enostavno prižgi dišečo paličico in napolni svoj dom s harmonijo in srečo.

5. Sadje
Zagotovo si že slišala, da eno jabolko na dan, prežene zdravnika stran? No, očitno polna skleda agrumov privablja srečo, zato jo imej za pozitivno energijo vedno razstavljeno nekje na pultu v kuhinji.

6. Pikapolonica
Vsi postanemo navdušeni, ko zagledamo te lepe žuželke in to z dobrim razlogom! Nekateri ljudje verjamejo, da pikapolonice prinašajo srečo, zato si omisli kip ali pa sliko, na kateri je ta pikčasta žuželka.

7. Krožna postavitev
Še en feng šu nasvet za maksimalno srečo pa se tiče postavitve pohištva v dnevni sobi. Kavč, fotelji in stoli naj bodo postavljeni v krogu, saj s tem pomagaš pretoku energije po prostoru.

8. Podkve
Mnoge kulture verjamejo, da podkev nad vrati prinaša srečo. Nekateri verjamejo, da bi morala biti obrnjena navzgor (da sreče ne zmanjka), medtem ko drugi menijo, da mora biti obrnjena navzdol (da sreča “pade” na tiste, ki hodijo pod njo).

9. Kamilični čaj
Ne le, da je kamilični čaj okusen in deluje sproščujoče, ampak nekateri ljudje tudi verjamejo, da prinaša blaginjo in srečo.

10. Postavitev ogledal
V feng šuju se ogledala uporabljajo za to, da privabljajo pozitivno energijo. Če ga postaviš na takšno pozicijo, da imaš v njem čudovit razgled na vrt ali okolico, naj bi to tvoj dom napolnilo s pozitivnostjo.

11. Bele novoletne luči
Obešanje belih luči ni primerno le za novoletni čas. Če jih obesiš na vhodu ali verandi, s tem v svoj dom privabljaš nove priložnosti in srečo.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry