Khloé Kardashian razkrila eno stvar, ki jo ona in njene sestre NIKOLI ne počnejo kot mame

“To sovražimo!”

Khloé Kardashian in njene sestre so si v starševstvu enotne glede ene stvari.

V pogovoru z avstralsko revijo Gritty Pretty o zadnji sezoni serije Keeping Up With The Kardashians je Khloé spregovorila tudi o starševstvu in česa s sestrami, ki so prav tako mame, nikoli ne počnejo.

“Pri vzgoji otrok so vedno izzivi, vendar imam veliko srečo, da se kot družina zelo podpiramo. Vemo tudi, da smo posamezne družine in nočemo dajati veliko nasvetov, razen če je to želja,” pravi. “Nikoli ne sramotimo drugih mam. Sovražimo tiste, ki ti počnejo.”

36-letna Khloé ima s Tristanom Thompsonom hčerko True, ki bo naslednji mesec dopolnila 3 leta. Reviji je povedala, da si je zelo prizadevala najti kvaliteten čas s hčerko, tudi v najbolj zasedenih delovnih dneh.

“Moji dnevi so lahko zasedeni s konferenčnimi klici, zato vedno poskrbim, da s True zjutraj preživiva kvaliteten čas in vedno skupaj večerjava, preden opraviva njeno rutino pred spanjem,” pravi. “Najbolj izpopolnjujoč del materinstva je opazovanje True, kako odrašča in postaja samostojna oseba, ko slišim njen glas in vidim, kako vedno bolj uporablja svoj glas.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si