Domov » Lepota & zdravje » 14 čudovitih idej za valentinove nohtke

14 čudovitih idej za valentinove nohtke

Lepota & zdravjeLičenjePraznično
14 čudovitih idej za valentinove nohtke
📷 CaliforNails

Za praznik ljubezni nosi srce na nohtih!

Prisrčne manikure te bodo navdušile, da tudi tvoji nohtki doživijo valentinovo v najlepši luči.

Kožni srčki

(@NailArtByJen / Instagram)

Nevtralno, kožno manikuro lepo popestrijo rdeči srčki pri lunici vsakega nohta. Ravno pravšnja mera subtilnosti in prisrčnosti.

Lebdeči srčki

(@SincerelyJennie_ / Instagram)

Edina stvar, ki je boljša od enega poudarjenega nohta? Dva poudarjena nohta. Z nežno roza osnovo in lebdečimi rdečimi srčki ne bi mogla biti bolj primerna za valentinovo.

Ustnice

(Cosmopolitan)

Naj izgleda, kot da imaš poljub na čisto vsakem prstu. Nohte obarvaj s kožnim lakom, nato pa nanje z živo rdečim nariši ustnice (ali pa si omisli nalepke).

Barvni blok

(PaintBox)

Nežno roza osnova in temno rdeče vodoravne črte izgledajo zelo elegantno.

Srčaste konice

(Elizabeth Griffin)

Nohte moraš najprej popiliti v mandljevo obliko, saj mora biti konica nekoliko ožja in v špico. Nato z rdečim lakom na vsakem nohtu na konici nariši srce. Ko se lak popolnoma posuši, celotni noht premaži še s prozornim nadlakom.

Zasanjane lunice

(Glitz N Dirt)

Čudovita manikura v barvah sladkorne pene z miniaturno nalepko rdečega srca, ki ji doda piko na i. Bi sploh lahko izgledala še bolj prisrčno?

Le dodaj črte

(Petite Peinture)

Kdo bi si mislil, da bo pastelno modra postala barva ljubezni! Dodaj ji le nekaj svetlečih vodoravnih črt in kanček roza bleščic za prisrčen izgled.

Srce na srce na srce

(The Knot)

Izgleda precej zapleteno, ampak ni. To manikuro je v resnici zelo enostavno narediti. Najprej nohte nalakiraj z nežno roza odtenkom, preko pa nato najprej nalakiraj živo rdeči lak tako, da v bližini lunice narediš srčasto (ne ovalno) obliko, nato pa preko tega še temno rdeči lak na enak način, le da ga začneš lakirati malo nižje na nohtu (približno na sredini).

Strupena ljubezen

(So Nailicious)

Nisi ljubiteljica tradicionalnih rozasto-rdečih manikur? Neobičajni odtenki, kot je masleno rumena in črna sta prav tako primerni za valentinovo, vse dokler jima dodaš srčaste oblike.

Love you

(CaliforNails)

Navdihnjeni s priljubljenimi valentinovimi slaščicami. Potrebuješ pastelno modro, rumeno, roza in vijolično ter napis “Love you”, ki pa ga lahko, če imaš mirno roko, napišeš tudi sama.

Črte in srca

(Maryam Maquillage)

Ne glede na to ali si ljubiteljica valentinovega ali ne, zagotovo se strinjaš z nami, da je ta manikura preveč simpatična, da je ne bi poskusila. In kaj je najbolje? Da 15. februarja prstanec preprosto prelakiraš z rdečim lakom in tvoja manikura kar naenkrat postane primerna do konca meseca.

Pike in srce

(Clover + Dot)

Kako svečano in hkrati prisrčno izgleda zlato srce zraven rdečih pik! Nohte najprej nalakiraj s snežno belim lakom, nato pa na sredini prstanca nariši zlato srce, na ostalih pa rdeče pike.

Črkuj

(One Nail To Rule Them All)

Navdihnjena z igro Scrabble, si ta manikura zasluži veliko več kot le 9 točk. Najprej nohte nalakiraj s kožnim odtenkom, nato pa na kazalec, sredinec, prstanec in mezinec s črnim lakom (v svinčniku) nariši črke L2, O1, V5, E1.

Kvadrast prostor

(Essie)

Ta manikura je zelo subtilna, hkrati pa povsem unikatna in lepa, ko si jo ogledaš pobliže. Dodati moraš le še kakšen čudovit prstan in celotna manikura bo izgledala še bolj elegantna.