Domov » VIP » 14 zvezdnikov razkrilo, kdaj so izgubili nedolžnost

14 zvezdnikov razkrilo, kdaj so izgubili nedolžnost

VIP
14 zvezdnikov razkrilo, kdaj so izgubili nedolžnost
📷 Instagram / Khloé Kardashian; Katy Perry; Kim Kardashian

Tekom let je mnogo zvezdnikov razkrilo, kdaj so imeli prvi spolni odnos. Zvezde, kot so Angelina Jolie, George Clooney, Kim Kardashian in še mnogi drugi so bili zelo iskreni glede svojih dejavnosti v spalnici.

Večina zvezdnikov je nedolžnost izgubila v najstniških letih, obstajajo pa tudi takšni, ki so jo izgubili že prej. En zvezdnik na tem seznamu jo je izgubil že pri osmih letih, spet drugi pa so počakali do poroke.

Khloé Kardashian

Starost: 14

“Moja situacija ni bila dobra. Imela sem 14 let in sem hodila z 18-letnim fantom. Ko se zdaj ozrem nazaj, se mi zdi nagnusno, toda takrat se mi je zdelo res kul … V bistvu me je silil v seks. Nisem bila pripravljen Komaj sem poznala svoje telo,” je Khloe povedala za HLN.

Angelina Jolie

Starost: 14

Angelina Jolie je po poročanju OK Magazine povedala, da je nedolžnost izgubila pri 14 letih, rekoč: “Začela sem seksati s svojim fantom in seks in čustva niso bila dovolj. Nisem bila več deklica. V trenutku, ko sem se želel počutiti bližje svojemu fantu, sem vzela nož in ga zarezala. On me je zarezal nazaj. Nekaj sva si izmenjala in bila prekrita s krvjo, srce mi je norelo.”

Kim Kardashian

Starost: 14

“Ko sem prvič želela seksati, sem bila stara skoraj 15 let … rekla sem ‘mislim, da bom oziroma hočem’ in ona [Kris] je rekla ‘V redu, tako bomo naredili, začela boš jemati kontracepcijske tabletke’ in bila je res odprta in iskrena do mene’ je Kim povedala v oddaji Oprah Winfrey decembra 2012.

George Clooney

Starost: 16

George je nekoč za GQ povedal, da je nedolžnost izgubil pri 16 letih in bil “mlad, zelo mlad, premlad.”

Katy Perry

Starost: 16

Katy je za GQ povedala, da je “izgubila nedolžnost pri 16-ih letih na sprednjem sedežu Volvo limuzine med poslušanjem albuma ‘Grace’ od izvajalca Jeffa Buckleyja.”

Joe Jonas

Starost: 20

“Nedolžnost sem izgubil, ko sem bil star 20 let. Pred tem sem delal druge stvari, pri 20-ih pa sem bil spolno aktiven,” je Joe povedal za Vulture. “Vesel sem, da sem čakal na pravo osebo, ker ko se ozreš nazaj in si rečeš ‘To dekle je bilo noro. Vesel sem, da se nisem spustil v to.”

Ashton Kutcher

Starost: 15

“Imel sem 15 let. Zgodilo se je v gozdu s punco, ki sem jo ravnokar spoznal, s katero me je spoznal moj prijatelj,” je leta 2008 za Details povedal Ashton. “Bilo je res nerodno. Dve leti pozneje sem z njo spet seksal samo zato, da bi ji pokazal, da je bila prva predstava nesreča in da sem se izboljšal.”

Celine Dion

Starost: 21

“Zgodilo se je v Dublinu na nepozaben dan 30. aprila 1988, na večer evrovizijskega tekmovanja,” je v intervjuju dejala Celine. “Z menoj se je vrnil v mojo sobo … Sedela sem ob vznožju postelje z nogami pod prevleko. Bila sem vesel, da sem sama s človekom, ki sem ga ljubila. In imela sem zelo natančen načrt.”

Jessica Simpson

Starost: 22

Jessica je slavno čakala do poročne noči z bivšim možem Nickom Lacheyjem, da bi izgubila nedolžnost. Takrat je imela 22 let.

Chris Brown

Starost: 8

Chris Brown je za britanski The Telegraph povedal, da je nedolžnost izgubil pri osmih letih. “Ja, res. Huh,” je povedal sogovorniku.

Adriana Lima

Starost: 27

Adriana je slavno čakala do poroke, da bo izgubila nedolžnost. Ko se je poročila z bivšim možem Markom Jaričem je imela 27 let.

Kate Moss

Starost: 14

Kate je pred leti za revijo Love povedala: “Imela sem 14 let in pravkar sem izgubila nedolžnost.”

Cheryl Cole

Starost: 14

Cheryl je povedala Glamourju: “Imela sem 15 let, ko sem izgubila nedolžnost, vendar sem fanta pustila čakati tri mesece, tako da sem bila res ponosna nase.”

Courteney Cox

Starost: 21

Courteney Cox je nedavno v oddaji The Late Late Show with James Corden razkrila, da je nedolžnost izgubila pri 21 letih.