Domov » Zanimivosti » 3 načini, kako lahko okrepita vajino zvezo v decembru

3 načini, kako lahko okrepita vajino zvezo v decembru

Zanimivosti
3 načini, kako lahko okrepita vajino zvezo v decembru
📷 ENVATO Elements

Prišel je najlepši čas v letu, poleg tega pa tudi najbolj zaposlen. Med obiskovanjem vseh novoletnih zabav, iskanjem daril za svoje najdražje in gostenjem svoje družine na božični večerji ali zajtrku, lahko kaj hitro “pozabiš” na svojega partnerja in dejstva, kako pomembno je, da ostaneta povezana.

Razkrivamo tri načine, s katerimi bosta svoj odnos tudi v hektičnem decembru ohranila goreče ljubeč.

 

1. Skupaj naredita nakupovalni seznam, potem pa nakupujta posebej

Od tvoje tete do skrivnostnega božička v službi in sosede, ki je nekajkrat pazila vajinega psička. S partnerjem morata nakupiti darila za ogromno ljudi. Če se bosta pred tem skupaj vsedla za mizo in naredila točen seznam oseb, ki jih imata namen obdariti, je potem veliko lažje določiti, kdo bo kupoval za koga in kje. Tvoj partner lahko pobrska po spletnih trgovinah, ti pa po drogerijah. Kaj pa, če vsak posamezno ne najdeta vseh daril, ki jih potrebujeta? Potem se na zadnje nakupovanje odpravita skupaj.

 

2. Začnita eno novo tradicijo (in opustita eno obveznost)

Morda se ti zdi, da je vse okoi tebe okrašeno do potankosti, ampa ne pozabi: nič glede praznikov ni obvezno. Navade, ki jih želita obdržati, tradicije, ki jih želita opustiti in stvari, ki jih želita narediti so odvisne le in samo od tebe in tvojega partnerja. V decembrskem času rada nosita “grde” božične puloverje? Si raje doma naredita “kuhančka“, kot pa da bi se odpravila v center? Imata za božično večerjo raje mehiško hrano kot tradicionalno? Super! Pozabita na obveznosti in preprosto uživajta v tem, karkoli že rada počneta skupaj.

 

3. Planirajta en večer na kavču pred televizijo

December naj bi bil čas za druženje, vendar pa se prepogosto zgodi, da se družimo z vsemi, le s svojim partnerjem ne. Zato si zdaj, še preden postanejo stvari hektične, vzemita en večer samo dug za drugega, naročita hrano na dom in do onemoglosti glejta (božične) filme. Na ta način se bosta popolnoma sprostila in ponovno povezala. V nasprotnem primeru pa bo, še preden se bosta sploh zavedla, tukaj že leto 2019.