Domov » VIP » 15 dejstev, ki jih še ne veš o Hailey Baldwin

15 dejstev, ki jih še ne veš o Hailey Baldwin

VIP
15 dejstev, ki jih še ne veš o Hailey Baldwin
📷 Pretty Little Thing

Hailey Baldwin, po novem Bieber, je že nekaj mesecev poročena s pop pevcem Justinom Bieberjem in prišel je čas, da to dekle malce bolje spoznamo. Seveda že veš, da je Hailey manekenka, da prihaja iz slavne družine in da družino Bieber pozna že celo večnost. Ampak ali si vedela, da ima na sebi skoraj 20 tattoojev? In ali poznaš njen nenavaden trik za odpiranje steklenic piva? Zelo verjetno ne, zato beri naprej…

1. Včasih je bila balerina

Preden je svoj polni čas začela posvečati manekenstvu, je bila Hailey balerina in ples je še vedno ena od njenih najljubših oblik telovadbe.

2. Skoraj vedno se sama naliči
Haileyino ličenje na rdeči preprogi resda vedno izgleda kot iz škatlice, to pa je tudi edina priložnost (poleg ličenja za naslovnice revij), ko se manekenka prepusti rokam profesionalnih vizažistov. Enkrat je celo razkrila, da v kolikor ne bi bila manekenka, bi bila profesionalna umetnica ličenja. V vsakdanjem življenju resnično uživa v ličenju same sebe.

3. Njena lepotna ikona je Margot Robbie
Vsakdo ima svojo lepotno ikono in od Hailey ni nihče drug kot Margot Robbie. Zakaj? “Obožujem klasično, naravno lepoto. To se mi zdi lepo – ko ženska izgleda, kot da se ni pretirano trudila,” je razkrila.

4. Zelo blizu si je s Kardashiankami

Če si kdaj pregledovala Instagram, potem verjetno že veš, da si je Hailey zelo blizu s celotno Kardashian-Jenner družino. Na zgornji sliki praznuje Kylie-in rojstni dan skupaj s Kim.

5. S Kendall Jenner imata celo enaka tattooja

(Snapchat)

Omislili sta si počeno srce in ga imata vtetoviranega na notranji strani sredinca. Tetovaži se razlikujeta le v barvi.

6. Skupno ima kar 19 tetovaž
Vendar so vse zelo miniaturne. Med tetovažami so srednje ime njene sestre, datum poroke njenih staršev, srce na gležnju, beseda “pray” (moli) na rokah in beseda “seek” (išči) na zadnji strani vratu.

7. Ni najbolj navdušena nad slavo
Hailey je bila slava položena v zibelko, vendar pa naj te to nikar ne zavede: slava se ji sploh ne zdi tako pomembna. “Zame je bolj pomembna družina,” pravi. “Srečna sem, da imam družino, srečna sem, da sta moja starša še vedno skupaj. To so stvari, ki jih sama cenim. Slava mi ne pomeni nič. Težko se je soočati z njo pri moji starosti.”

8. Ceni čas, ko je sama
Morda se zdi, da sta z Justinom Bieberjem skupaj 24/7, vendar pa je zelo rada tudi sama svoja družba. “Vedno se veselim trenutkov, ko sem lahko sama. Da gledam televizijo in se sproščam.”

9. Ima nenavaden trik za odpiranje steklenic piva

Dejansko jih lahko odpre z zobmi – to je odkrila na ladji med snemanjem na Bahamih.

10. Šolana je bila doma
Hailey ni doživela nobene šolske izkušnje (kot je matura ali diploma). Namesto tega se je izobraževala doma in to naj bi jo izoblikovalo v osebo, kakršna je danes.

“Pravzaprav menim, da mi je to pomagalo postati zelo zrela oseba za svoja leta,” pravi. “Nisem postala asocialna, izpustila sem le vse zabave, dramo in fante. Zaradi tega sem hitreje odrastla, da nisem več otročja.”

11. Njena zvezdniška simpatija je Ryan Gosling
Dejstvo, ki ga je razkrila za Love Magazine. Zelo odkrito in brez ovinkarjenja je povedala: “Moja zvezdinška simpatija mora biti Ryan Gosling.”

12. Lase si barva na dva meseca
Hailey ni naravna blondinka, blond barvo pa je potrebno ohranjati. Zvezdnica je za L’Oréal povedala: “Ker (sem večino časa!) blond, moram obiskati frizerja vsaj enkrat do dvakrat na dva meseca.”

13. Prvič se je po modni pisti sprehodila oktobra 2014 za Topshop
Čeprav se ti morda zdi, da Hailey že leta videvaš na modnih pistah, pa se dejansko sprehaja po njih komaj dobra štiri leta. Po debitantskem nastopu za modno znamko Topshop, je nato med drugim hodila tudi po modni pisti oblikovalcev Elie Saab, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana in še mnogih drugih.

14. Včasih si ni barvala las

Hailey je naravna rjavolaska in včasih svojih las ni barvala na blond. Če zakoplješ globoko v Instagram, lahko najdeš fotografijo rjavolase Hailey.

15. Prvo fotografijo na Instagramu je objavila avgusta 2011

Na njej je sladoled Pinkberry, fotografija pa je zelo obdelana. Veliko se je spremenilo od takrat. Med drugim tudi to, da je zdaj poročena z enim najbolj znanih pevcev na planetu.