3 najbolj težavni jesenski trendi in kako jih nositi

Nositi največje jesenske trende v vsakdanjem življenju sploh ni lahka naloga. (Tudi če tvoje najljubše blogerke ustvarijo vtis, da je temu tako.) Danes ti predstavljamo tri najbolj opazne trende letošnje jeseni in kako jih vkomponiraš v vsakdanje modne videze.

Neobičajni blazerji

Dobra novica: blazerji so v modi, prav tako kot so tudi luksuzni materiali. Če želiš nositi kombinacijo obeh, ne da bi pri tem izgledala čudaško, zraven svetlečega srebrnega blazerja kombiniraj klasično t-majico z napisom in najljubše črne kavbojke. Namig: barve naj bodo čim bolj nevtralne – črna in bela nikoli ne razočarata.

Živahne barve

Všeč ti je ideja o nošenju živahnih barv letošnjo jesen, vendar pa je realnost taka, da živahni odtenki zahtevajo popolno predanost. Skrivnost je v plastenju. Preko ramen si ogrni usnjeno jakno, obuj pa črne gležnarje. Ujemajoči elementi v trenutku omilijo živahne barve na način, da videz izgleda modno in ne preveč vpadljivo.

Svetleče hlače

Najboljši način, kako jih nositi? Odgovor je enobarvno. Tukaj gre le za optične iluzije. Ko si od glave do pet oblečena v črno, iz stajlinga izvzameš en šokantni element: barvo. Tako da se zdaj vse vrti okoli razkošnih materialov, ki naredijo videz zanimiv tudi očem modnih nepoznavalcev.