Domov » Moda & stil » 3 spomladanski modni videzi, ki pristojijo čisto vsem

3 spomladanski modni videzi, ki pristojijo čisto vsem

Moda & stil
3 spomladanski modni videzi, ki pristojijo čisto vsem
📷 The VivaLuxury

Čeprav je oblačenje glede na tip postave vsekakor najboljše, pa po drugi strani ni vedno najlažje. V tistih dneh, ko se ti ne da ukvarjati s tem ali si bolj tip jabolka ali hruške, se zanesi na spodnje preverjene modne kombinacije, ki pristojijo čisto vsaki obliki postave.

Bel blazer

In zaradi česa je ta modni kos tako privlačen? Povzdigne čisto vsak videz, hkrati pa zakrije pomanjkljivosti. Pri konkretno tej modni kombinaciji v pas zatlačen top in hlače z visokim pasom optično zožajo najožji del pasu, daljši blazer pa prekrije boke in s tem ustvari bolj vitko postavo. Kombiniraj ga s čevlji s tanko ali polno peto v kožni barvi, da optično nekoliko podaljšaš svoje noge.

(Ralph Lauren)

Bombažna lahkotna obleka

Skoraj vse izgleda bolje z zožanim pasom – še zlasti pa obleka, ki se ti prilega v najožjem delu telesa in je ohlapna v predelu bokov. Model z zapenjanjem na gumbe je idealen za različne velikosti prsi, saj lahko sama kontroliraš zakritost in subtilno poudariš ključnico, ko obleke ne zapneš čisto do vrha. Diagonalne črte na obleki ustvarijo tudi iluzijo višje in bolj vitke postave.

(Ralph Lauren)

Kratka denim jakna

Lahkotne maksi obleke so resda zelo udobne, vendar pa včasih potrebujejo malo strukture. Da bi uravnotežila voluminozno obleko, preko obleci kratko denim jakno. To oblačilo sega do pasu in preseka silhueto, tako da ne izgleda, kot da se utapljaš v blagu.

(Ralph Lauren)