4 lepotni nasveti, na katere prisega Sofia Vergara

Resnično delujejo bolje kot botoks!

Ko gre za negovalne rutine, zvezdnice resnično vedo, o čem govorijo. Konec koncev imajo na dosegu roke cel kup strokovnih nasvetov od vizažistov, estetikov in frizerjev, ki jim pomagajo, da izgledajo najbolje. Torej, ko slavna oseba razkrije skrivnosti svoje nege kože, vsekakor upoštevaj njene nasvete. Še posebej, če gre za nekoga, kot je Sofia Vergara, z brezhibno kožo in poltjo, ki izgleda precej mlajša od njenih 48 let!

“Verjamem, da je bolj od popravljanja, pomembno preprečevanje,” je igralka povedala za New Beauty. “Ko enkrat dobiš gubo, ko dobiš povešen vrat, je to to. Ni kreme, ki bi to odpravila. Torej, preprečevanje, preprečevanje, preprečevanje!”

Njena rutina za nego kože je polna trikov, ki se osredotočajo na ohranjanje zdrave kože, da se preprečijo znaki staranja. In kaj točno počne?

Redno nanaša kremo z zaščitnim faktorjem
Sončni žarki so eden najbolj škodljivih vzrokov za nastanek gub. In ko enkrat nastane škoda, jo je težko popraviti. Vsak dan začni na obraz nanašati kremo z zaščitnim faktorjem, četudi gre le za nizek faktor, kot je na primer 15. Za zaščito kože je na voljo veliko krem in podlag z zaščitnim faktorjem.

Uporablja samoporjavitvene izdelke za zdrav sijaj
Ko govorimo o zaščiti pred soncem, Vergara priporoča, da pozabimo na naravno sončenje v korist samoporjavitve. Samoporjavitveni izdelki ti pomagajo doseči zdrav videz, ne da bi tvegala poškodbe, ki jih povzročijo UV žarki.
Po mnenju igralkinega dermatologa dr. Dendyja Engelmana je “njen najljubši samoporjavitveni izdelek Vita Liberata Mousse. Ko se posuši, nanese preko Moroccanoil Instant Radiance svetleče olje za telo za topel, bronast sijaj.”

Nikoli ne preskoči večernega čiščenja
Vsi kdaj pridemo pozno domov, ko se želimo le zlekniti na posteljo in šele zjutraj očistiti obraz. Ampak tudi presakovanje večernega čiščenja vsake toliko časa lahko poškoduje kožo. Redno čiščenje kože pomaga preprečevati prezgodnje staranje kože, ker se odstrani umazanija, odvečna maščoba in ličila iz por. Če konec dneva kože ne očistiš, lahko tí onesnaževalci poškodujejo kožo, kar povzroči gube ali izsušenost.
“Vsako noč si odstranim ličila z gobico – tako malo mehko, neabrazivno morsko gobico, ki jo zamenjam enkrat na teden in nato uporabim blago milo,” je o svoji lepotni rutini povedala Vergara. “Zelo striktna sem glede tega, da si vsak večer odstranim ličila.”

Obožuje olja
Nikoli ne podcenjuj moči olj v izdelkih za nego kože. Vergara je za Health povedala: “Po večernem umivanju uporabljam ognjičevo olje – dobro je za občutljivo kožo in jo resnično pomirja. Je zelo mastno in prijetno, zato ga nanašam povsod.”
Ognjičevo olje deluje protivnetno in negovalno. Kožo lahko hidrira in spodbuja čvrsto, čisto polt. Ostala odlična olja, ki jih je dobro vključiti v negovalno rutino pa so še olje jojobe, kokosovo olje in olje šipkovih semen.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry