Poglej, kaj bo morala Melania Trump še enkrat narediti pred odhodom iz Bele hiše

Kako neprijetno delo za trenutno še prvo damo Amerike!

Uf, kako neprijetna situacija. Melania Trump se pripravlja na širjenje božičnega veselja v Beli hiši, medtem ko izgleda, da je predsednik Trump bolj v duhu Grinch-a.

Predstavnik prve dame je za TMZ povedal, da Melania letos res načrtuje okrasitev 1600 Pennsylvania Ave. za božič, kot je to tradicija. In morda se zdi to nekaj povsem običajnega – prve dame to počnejo že desetletja – toda razlika zdaj je, da to ni ravno ena izmed njenih najljubših stvari, kot je sama razkrila v telefonskem pogovoru.

Če si morda spregledala, Melanio je leta 2018 snemala njena takratna svetovalka in prijateljica Stephanie Wolkoff, kako je zaničevala tradicijo okraševanja Bele hiše. Rekla je: “Komu hudiča je mar za božične stvari in okraske? Ampak to moram narediti, kajne?”

Takrat je bila prva dama razočarana, ker so se mediji osredotočali na ločitve otrok od staršev na meji in očitno se ji je zdelo, kot da nikogar ne bo brigala okrasitev.

Zdaj pa se zastavlja vprašanje, ali bo Melania z letošnjo okrasitvijo želela na skrivaj sporočiti, kako se spopada z vso to dramo?

Tako je Melania Belo hišo okrasila lansko leto.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry