Nekdanja prijateljica Melanie Trump na skrivaj snemala njun pogovor

“Dajte mi prekleti mir!”

Ena od nekdanjih prijateljic Melanije Trump, ki je bila tudi ena od njenih nekdanjih pomočnic, je objavila posnetek enega od njunih telefonskih pogovorov, v katerem je prva dama izrekla nekaj res groznega.

Stephanie Winston Wolkoff, ki je izdala knjigo z naslovom “Melania in jaz”, je razkrila posnetke svojih telefonskih pogovorov s prvo damo, ki pa naj bi bili posneti brez vednosti Melanije. Zdaj so “Melania Tapes” v trendu na družbenih omrežjih.

Med intervjujem za CNN je Stephanie predvajala posnetek, v katerem je Melania govorila o tem, da mora načrtovati božične prireditve v Beli hiši, medtem ko je bila preostala država osredotočena na otroke, ločene od staršev na meji.

“Pravijo, da sem vpletena. Sem ista kot on, podpiram ga. Ne rečem dovolj. Ne delam dovolj,” je v zvočnem posnetku slišati Melanijo, ki govori o svojem možu Donaldu Trumpu. “Delam – garam glede božičnih stvari, kot veš, koga hudiča brigajo božične stvari in okraski? Ampak to moram storiti, kajne? Je res?”

Melania je nadaljevala: “V redu, in potem to storim. In povem, da načrtujem božič za božič. In rečejo: ‘Kaj pa otroci, ki so bili ločeni?’ Dajte mi prkeleti mir. Kje so bili, ko je to naredil Obama?”

Leta 2018 je Melania prekinila vezi s Stephanie, potem ko so poročali, da so njenemu podjetju plačali 26 milijonov dolarjev za načrtovanje Trumpove inavguracije. Povedala je, da je bila večina denarja namenjena stroškom, njeno podjetje pa je obdržalo le 1,62 milijona dolarjev, da je plačalo svoje osebje.

Stephanie v svoji knjigi piše: “Večina ljudi na svetu ne misli, da bi jih Trump zaj**al. Ne delajte iste napake kot jaz. Zbudi se Amerika! Ti si naslednja.”

Telefonski pogovor Melanije in Stephanie lahko poslušaš spodaj: