4 mladostne frizure po 40. letu starosti

Ne glede na to, v katerem starostnem obdobju smo, vedno lahko ohranimo mladosten izgled, pri katerem pa ključno vlogo igra frizura, ki uokvirja obraz in pritegne pozornost na tvoje najboljše poteze.

V nadaljevanju ti predstavljamo štiri popolnoma različne frizure, ki bodo odvzele leta tvojemu obrazu.

Kratka pixie pričeska z na stran počesanim resastim frufrujem

Izbira kratke pričeske je klasičen način, da poudariš svoje oči in ličnice, še en način, kako jih poudariš pa je, da pričeski dodaš na stran počesan resast frufru. Lasje morajo biti postriženi stopničasto in na takšno dolžino, da lepo padejo ob glavi in skrijejo morebitne plešaste predele. Odličen primer je Halle Berry, ki obožuje to brezčasno in lahkotno pričesko.

Zavesasti frufru

Ne glede na to ali so ti bolj všeč krajši ali daljši lasje, dodatek zavesastega frufruja v trenutku ustvari simetrijo in odvzame leta tvojemu obrazu. Takšna oblika pričeske laska praktično vsaki obliki obraza, ne glede na starost. Obožuje jo Jessica Alba, saj se zaveda, da tako postriženi lasje lepo uokvirijo obraz in ustvarijo mladosten videz, ki izredno lepo izgleda na zrelih ženskah, saj naredijo tvoj obraz optično manjši in vitkejši, ko segajo do predela lic. Zavesasti frufru lahko nosiš tako z ravnimi kot tudi skodranimi lasmi.

Asimetrični daljši paž

Daljši paž je trenutno izjemno priljubljena pričeska. Eden od razlogov je ta, da imaš lahko hkrati krajše in nekoliko daljše lase, poleg tega pa je ta pričeska tudi izjemno mladostna. Pomembno je le, da so tvoji lasje pri asimetričnem pažu postriženi stopničasto, da se izgoneš dolgočasnemu in pustemu videzu, ki te postara.

Če asimetričnemu pažu dodaš globoko prečo na eni strani in malo skodraš lase, boš na vrhu glave ustvarila več volumna, kar je vedno koristno, če si opazila redčenje las. Takšno pričesko ima zelo rada tudi Priyanki Chopra, saj je odlična za ustvarjanje trendovskega, aktualnega in mladostnega videza.

Daljši prameni, ki uokvirjajo obraz

Če želiš obdržati daljšo dolžino, a si kljub temu želiš malo spremembe za drug letni čas, dodajanje plasti za uokvirjanje obraza enostavno ustvari več volumna, gibanja in mladosten videz. Takšna pričeska je popolna za tiste, ki so mlade po srcu. Tako kot pri Jennifer Aniston, stopničasti prameni ustvarijo nekaj prepotrebnega volumna. Da bi tvoji lasje izgledali zdravi in sijoči, je zelo pomembno, da uporabljaš kvalitetne izdelke za umivanje in nego las, ki so polni biotina, kolagena in vitaminov B.