4 načini, kako popestriti črni stajling

Ne glede na to, koliko barv označimo za “novo črno”, vedno znova se vračamo k originalu. Kljub vsemu pa ne moremo zanikati dejstva, da lahko nošenje črnih oblačil postane kaj hitro dolgočasno. Ali pač ne?

V nadaljevanju ti predstavljamo štiri načine, s katerimi popestriš črne stajlinge in jih narediš bolj zanimive in živahne.

Nakit

Ampak sploh ni treba, da je gromozanski. Lahko je zelo preprost – nošenje več uhanov hkrati ali 7 prstanov na eni roki. Gre le za uporabo nakita, s katerim izraziš svojo osebnost.

Bele superge

Tudi najbolj ponošene bele superge bodo izgledale sveže zraven od glave do gležnjev črnega stajlinga. Dodajo ležeren in kulski pridih.

Dodatek rdeče

Rdeča je barva, ki že sama po sebi izstopa, ko jo kombiniraš zraven črnine pa je učinek še toliko večji. Preko rame si povezni živo rdečo torbico ali pa obuj rdeče gležnarje. V kolikor nisi ljubiteljica živahnih modnih dodatkov pa lahko rdečo k črnemu stajlingu dodaš tudi s šminko v ‘ruby’ rdečem odtenku, ki bo popestrila še tako temačen stajling.

Torbica, ki ustavlja poglede

Bleščice in imitacija folije še toliko bolj izstopajo pred temnim ozadjem. Zato vzemi tisto torbico v kovinskem odtenku in popestri usnjeno črno krilo in jakno. Kraljica teme? Nikakor ne!