fbpx

Kris Jenner že desetletja ni imela tako dolgih las!

Nobena članica Kardashian-Jenner družine ni tako zelo predana enemu stilu pričeske kot Kris Jenner. Razmerje mamagerke z eno prepoznavno pixie pričesko traja že nekaj desetletij in je postalo tako ikonično, da ima celo svoje ime: “boss pixie” (direktorska pixie). Njena pixie pričeska je celo tako navdihujoča, da so jo v preteklosti poskusile tudi njene hčere.

Spremljanje barv in oblik frizur ostalih članic Kardashian-Jenner klana je praktično služba s polnim delovnim časom, po drugi strani pa Kris ostaja relativno zvesta eni in isti obliki. Ampak, ko pa se odloči za spremembo, pa je ta vedno izjemna.

Lansko leto je Kris šokirala svet, ko si je nadela blond lasuljo, letos pa je poskusila frufru in lase spete v figo na vrhu glave. Zdaj pa ponovno dokazuje, da ni čisto običajna mama z bob pričesko.

Krisina vizažistka Ash K. Holm je novo pričesko 63-letnice objavila med svojimi Instagram zgodbami. Na fotografiji ima Kris sprednje lase postrižene na frufru, ostali lasje pa so dolgi do ramen in stilirani lahkotno, valovito in nekoliko razmršeno. Ash je na fotografiji označila frizerja Jorge-ja Serrana, tako da je zelo verjetno, da je on zaslužen za to dramatično spremembo izgleda.

Kris Jenner že desetletja ni imela tako dolgih las!
(Ash K Holm / Instagram)