4 trendi torbic, ki bodo najbolj ‘IN’ v letu 2019

Te zanima, kakšne torbice bomo imele letošnje leto poveznjene čez ramo? Večina trendov, ki bo preplavila modne ulice se sicer vrača iz preteklosti, vendar v posodbljenih podobah.

Torbice za okoli pasu

Še vedno ostaja želja po funkcionalnih in udobnih torbicah in torbice za okoli pasu odklukajo oba kvadratka. Trend prostih rok postaja v zadnjih letih vse bolj priljubljen, letos pa bo postal nepogrešljiv. Torbice za okoli pasu (ali po domače ‘pederuše’) so bile na začetku bolj ulični stil, ki so ga nosili kulski otroci, zdaj pa je dobil elegantno preobrazbo za prefinjeno publiko. Iz mladostnega trenutka v praktično eleganco.

Z vintagem navdihnjene oblike

Z vintagem navdihnjene torbice so nazaj! Kulturna klasika se vrača s strukturiranimi silhuetami, brezobličnimi torbicami čez ramo in prilagojenimi ročaji za čez zapestje. Strukturirana silhueta še zlasti privlači potrošnike s klasičnim okusom, ki iščejo brezčasno torbico. Eden od načinov, kako do pridiha 60-ih let je s teksturiranim (umetnim) usnjem, kot je kačji vzorec ali vzorec pitona.

Živahne barve

Poigraj se z barvami! Oranžna in limetino zelena bosta letos uživali svoj trenutek. In kaj je najbolje? Preprosto obleci klasične kavbojke in belo t-majico, si čez rame povezni barvito torbico in že si popolnoma v trendu. Za piko na i lahko v istem odtenku kot je torbica obuješ tudi čevlje.

Geometrične oblike

Morda se ti zdi povsem naravno poseči po pravokotni torbici, vendar bi morala letos gledati izven okvirjev škatle. Moderne bodo okrogle, trapezaste in vse torbice, ki so povsem neobičajnih oblik. Bolj kot torbica sama po sebi izgleda kot umetnina, boljša je!