Domov » Lepota & zdravje » 43-letna Reese Witherspoon razkrila svojo nego obraza v štirih korakih

43-letna Reese Witherspoon razkrila svojo nego obraza v štirih korakih

Lepota & zdravjeNegaVIP
43-letna Reese Witherspoon razkrila svojo nego obraza v štirih korakih
📷 Reese Witherspoon / Instagram

Zvezdnica je razkrila svoje najljubše izdelke!

Si se kdaj vprašala, kako Reese Witherspoon skrbi za svoj kožo in se bori proti znakom staranja? Igralka je nedavno razkrila svojo večerno negovalno rutino in preseneča dejstvo, da je opravljena v le štirih korakih! S tako brezhibno poltjo pri 43-ih bi pričakovali, da njena negovalna rutina vsebuje vsaj 10 korakov, vendar sta po njenem mnenju ključna preprostost in kvalitetni izdelki.

Postopek je delila v obliki videoposnetka na Instagramu.

1.korak: Čiščenje

(Reese Witherspoon / Instagram)

S čistilnim oljem Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil (Reese je ambasadorka te blagovne znamke) je pred uporabo izdelkov za nego odstranila vsa ličila s kože. “Super je,” je rekla, medtem ko je nekaj pumpic nanesla na bombažno vatko in z njo očistila obraz. “Odstrani ves moj makeup in naredi mojo kožo tako mehko in navlaženo. Obožujem to!”

2. korak: Masaža

(Reese Witherspoon / Instagram)

Masaža obraza se morda zdi nekonvencionalen ali nepotreben korak, ampak če je dobra za Reese, potem je dobra tudi za nas. (Poleg tega pa strokovnjaki trdijo, da uporaba obraznega valjčka začasno zmanjša zabuhlost in podočnjake.) Če želiš kožo navidez bolj mladostno in živahno, potem moraš vzdrževati dober pretok krvi. Igralka uporablja Nurse Jamie NuVibe RX Amethyst Massaging Beauty Roller.

“Tako dober je občutek,” je izjavila med rolanjem valjčka s krožnimi gibi po obrazu. “To počnem tudi zjutraj, malo. Pomaga pri odstranjevanju temnih podočnjakov.”

3. korak: Piling

(Reese Witherspoon / Instagram)

Po hitri masaži si je Reese splaknila obraz s toplo vodo in prešla na tretji korak: kemični piling. Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal Treatment je štiridelni, štiritedenski tretma z močnimi aktivnimi sestavinami, kot sta mlečna kislina in glukonolakton, ki pospešujeta obnavljanje celic in razkrivata gladko, sijočo polt. “To je zelo nežno,” je dejala in pritisnila pokrovček seruma ter s tem aktivirala sestavine. Preprosto ga “zmešaš kot mali znanstvenik”, je izjavila Reese in tretma s tapkanjem nanesla na celotni obraz.

Po uporabi pilinga pa je omenila še zadnji, 4. korak, vendar ga na žalost ni pokazala pred kamero. “In dame, ne pozabite večerne nege vedno zaključiti z vlažilno kremo.” Žal ni omenila, katero trenutno obožuje. Upamo, da jo bo kmalu delila v drugem videoposnetku.