Domov » Moda & stil » 7 minimalističnih stajlingov (z oblačili, ki jih že imaš)

7 minimalističnih stajlingov (z oblačili, ki jih že imaš)

Moda & stil
7 minimalističnih stajlingov (z oblačili, ki jih že imaš)
📷 Negin Mirsalehi / Instagram

Minimalistična garderoba daje poudarek na preprostost. Pomisli na klasično, poenostavljeno silhueto; nekaj nevtralnih barv; in na splošno manj kosov. Poleg tega, da s takšno garderobo prihraniš čas in denar, zavzame manj prostora v tvoji omari in vedno boš izgledala urejena in stajliš.

Bi torej rada preizkusila minimalističen pristop, ne da bi morala kupiti cel kup novih oblačil? Začni z ustvarjanjem teh sedmih modnih kombinacij z oblačili, ki jih zelo verjetno že imaš v omari.

T-majica + Blazer + Kavbojke

Kombinacija kavbojk, preproste majice in blazerja je primerna za milijon različnih priložnosti, poleg tega pa dovolj osnovna, da jo lahko znova in znova nosiš (z drugo majico in modnimi dodatki) skoraj ves teden.

Srajčasta obleka + Trenčkot

Klasični trenčkot lahko nosiš v kateremkoli letnem času. V jesenskem času pa ga obleci preko bele srajčaste obleke, zraven pa obuj čevlje po želji – od snežno belih superg do škornjev s kačjim vzorcem.

Srajca + Črne hlače

S to kombinacijo res težko zgrešiš, ne glede na obliko postave ali proračun. Pri tem videzu je pomembno le to, da hlače zapogneš ali zarobiš toliko, da pokažeš malo gležnjev. Nikar pa se ne boj poigrati z modelom bluze/srajice – nikakor ti ni treba vedno nositi klasične bele.

Kavbojke + Puli + Jeans jakna

Denim na denim nikoli ne bo šel iz mode. Zraven kavbojk in jakne obleci topel puli in obuj salonarje v špico, da dodaš malo elegantnega pridiha. V kolikor pa si želiš bolj ležeren videz, pa obuj superge ali loaferke.

Pulover + Krilo A-kroja

Elegantno in hkrati udobno. Ta kombinacija krila in puloverja zelo lepo ustvari proporce. Pomembno je le, da pulover zatlačiš za pas krila, saj tako ustvariš damsko silhueto.

Srajca + Bele kavbojke

Če vprašaš nas, lahko bele kavbojke nosiš 365 dni na leto. Ta kombinacija je nekakšna nadgradnja stajlinga kavbojk s t-majico.

Bela t-majica + Oprijeto ‘pencil’ krilo

Svinčeno krilo z bluzo na gumbe izgleda zelo zategnjeno in poslovno. Ko si želiš nekoliko bolj sproščenega videza, bluzo zamenjaj z majico in že imaš dodelan in brezčasen modni stajling.