5 letošnjih modnih trendov, ki bodo modni tudi v 2017

Izkoristi popuste in si naredi zalogo!

Ko gre za stil pravijo, da je navdih možno najti čisto povsod. In naša najljubša inspiracija? Kulske modne blogerke. Vendar pa je zaradi vseh najrazličnejših letošnjih modnih trendov težko ugotoviti, kateri se bodo obdržali tudi prihodnje leto. To je 5 modnih kosov, ki se jim splača tudi v letu 2017 posvečati svojo pozornost in jih večkrat umestiti v svoje modne kombinacije.

1. Opazen pas

Letošnji najbolj opazen trend med modnimi dodatki je bil kar veliko presenečenje. Zahvaljujoč Alessandru Michelu, ki kreira za Gucci, so vse zvezdnice, manekenke in modne blogerke nosile pasove. In to ne na takšen način kot si misliš. Pozabi na prepasane poletne oblekice in jopice. Zvezdnice so bile obsedene z zatikanjem majice v kavbojke, ki so imele vdet pas. Ta videz poskusi v visokimi skinny kavbojkami in preprosto svileno bluzo.

2. Vezenine (povsod)

Preden začneš razmišljati o vzrocih iz 90-ih, so vezenine v tem desetletju veliko bolj prefinjene. Ali so na blazerjih ali pa kavbojkah z ravnimi hlačnicami, je z vezeninami okrašen kos oblačila najbolje kombinirati s klasičnimi kosi, da celotni videz ne izpade preveč kičasto.

3. Delikatni nakit

Minimalistične zlate ali srebrne zapestnice imajo svoj trenutek in nikar ne misli, da bodo zgolj muha enodnevnica. Ravno nasprotno, ti elegantni kosi imajo brezčasen dizajn in jih boš zato lahko nosila še leta ne glede na stil – samostojno ali v kombinaciji z drugimi zapestnicami, prstani, uhani,…

4. ‘Vintage’ majice z grafičnimi potiski

Hej, ali se spomniš tistih majic, ki si jih imela na faksu za spat? No, točno te majice so zopet priplavale na površje in se jih zdaj nosi z blazerji in elegantnimi hlačami. Tematika majic z grafičnimi potiski leta 2016 je bila pristnost (brez neumnih sloganov).

5. Škornji čez koleno

Nikakor niso letošnja novost, ampak bodo kljub temu ti škornji modni tudi leta 2017. Naš najljubši način nošenja? Z midi oblekami in krili, ki prekrijejo vrh škornjev, zaradi česar boš izgledala bolj elegantno, poleg tega pa ti bo tudi bolj toplo.