Domov » Moda & stil » 5 najbolj trendovskih vzorcev poletja 2018

5 najbolj trendovskih vzorcev poletja 2018

Moda & stil
5 najbolj trendovskih vzorcev poletja 2018
📷 Janni Deler

Ne glede na to ali nosiš le en vzorec naenkrat ali pa si na Missonijevi ravni vzorcev in kombiniraš kar vse povprek, ti v nadaljevanju predstavljamo pet najbolj opaznih in modnih vzorcev prihajajočega poletja.

Tropske rože


Morda ne moreš odleteti na Havaje, vendar to še ne pomeni, da se ne moreš obleči tako, kot da si tam. Topi in obleke s tropskimi potiski bodo vedno pričarali dopustniško vzdušje.

Pike


Vzorec, ki ga je odobrila Mini miška ima svoj trenutek. Poudari njegovo ženstvenost z lahkotnim blagom in dodanimi naborki, modne dodatke pa ohrani na minimumu.

Navpične črte


Črte nikoli ne bodo iz mode, še zlasti pa ne v poletnih mesecih. Vendar pa se bo letošnje poletje vse vrtelo okoli navpičnih linij – odlična novica, če si manjše postave, saj navpične črte navidez podaljšajo tvoj trup.

Gingham


Ni več primeren le za piknike, te živahne kvadratke lahko oblečeš za v službo, za ženski večer ali pa za na poroko. Nikar ne skopari z modnimi dodatki, ki bodo lepo popestrili ‘preppy’ vzorec.

Miniaturne rože


Miniaturne rožice in ‘vintage’ vzorci se pojavljajo povsod. Droben vzorec uravnoteži z enobarvnimi opaznimi dodatki kot so širok pas ali torbica čez telo v živahnem odtenku.