5 poletnih modnih trendov, ki jih že komaj čakamo!

Tudi ti že komaj čakaš, da potisneš v zadnji kot omare jakne in dolge hlače in zaplavaš v poletje s kratkimi oblekami in hlačami? Beri naprej če te zanima, kakšni trendi bodo letošnje poletje preplavili modne ulice.

Opazne črte

Ta navtični dizajn je že kar poletna stalnica, vendar pa bo letošnje poletne modne kose preplavil s pretiraninmi linijami. Če se počutiš drzno, potem lahktono črtasto bluzo zatlači za pas prav tako črtastih širokih hlač ali pa zdrsni v obleko z mešanimi črtami. ko pa govorimo o kopalkah pa ni lepšega kot enodelne z navpičnimi črtami.

Grafične rože

Letošnje poletne cvetlice so v razkošnih odtenkih in izstopajočih motivih. Ogromni cvetlični motivi te bodo pozdravljali s kratkih, maksi in srednje dolgih oblek.

Resaste podrobnosti

Okrasne rese so se naselile v skorajda vsak kotiček letošnje poletne mode – od nakita, rokavov do superg. Vendar nikar ne pretiravaj z njim, saj je manj vsekakor več! Majhni viseči resasti uhani, rese na rokavih bele majice in pa superg brez vezalk (“slip ons”) z resami na zgornji strani so obvezna poletna oprema.

Kombinezon s širokimi hlačnicami

Lahkotni kombinezoni se definitivno uvrščajo na vrh najbolj enostavnih poletnih modnih kombinacij, ki jih bomo nosile od maja do septembra. Kombinezon s širokimi hlačnicami iz lahkotnega materiala deluje sveže in je idealen za poroke ali zmenke. Dodelaj ga s parom resastih uhanov, ki bodo pika na i celotnemu stajlingu.

Okrasni poudarki

Minimalizem bo letošnje poletje ostalo v ozadju in pričel je čas za ‘uau’ faktor. V hladnejših poletnih dneh ali večerih, ki ozračje ni toplejše od 23°C, si obleci kavbojke z vezenino in top z naborki. Ko pa je zunaj peklensko vroče pa preživi dan ob bazenu v modnih kopalkah z eno naramnico in naborki.
Pozorna bodi na obutev s pentljo (še posebej na natikače). So sijoča zvezda letošnjega poletja in nosila jih boš lahko vse do začetka septembra (ali še dlje, če boš imela srečo).