Melania Trump v najbolj drznem oblačilu do sedaj!

Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump sta trenutno na svojem prvem skupnem uradnem obisku v tujini in Melania seveda nadaljuje s svojimi omamnimi modnimi odločitvami. Pretekli petek je nekdanja slovenska manekenka v Kataniji na Siciliji nosila zelo drzen in niti najmanj običajen kos oblačila – plašč s 3D rožami.

Enostavno obleko v bež barvi in ujemajoče salonarje italijanske modne znamke Dolce & Gabbana je dopolnila s svetlečim rožnatim plaščom iste znamke. Živahne barve, teksture in različni materiali so razlog, da je plašč ukradel vso pozornost in se več kot odlično podal k Melanijini umirjenosti in eleganci. In ne boš verjela, ta unikaten plašč iz Dolce & Gabbana Ready-to-Wear kolekcije za jesen 2017 je vreden več kot 45.000 evrov! 47-letna prva dama je zraven plašča s 3D rožami nosila majhno torbico z enakim vzorcem – prav tako modne znamke Dolce & Gabbana.

Čeprav se je Melanija bolj malo pojavljala v medijih po januarski izvolitvi Donalda Trumpa za predsednika Amerike, pa je njene fantastične modne odločitve vsekakor težko spregledati.