Domov » Dom & design » 5 zastonj načinov, kako preurediti in osvežiti stanovanje

5 zastonj načinov, kako preurediti in osvežiti stanovanje

Dom & design
5 zastonj načinov, kako preurediti in osvežiti stanovanje
📷 Z Gallerie

OK, malo si se že naveličala svojega doma, ki nujno potrebuje osvežitev. Ampak, če nakup novega pohištva in dekorativnih izdelkov ne pride v poštev, potem se posluži spodnji petih izjemnih načinov, kako popolnoma brez stroškov preurediti dom, učinek pa je ogromen!

Spremeni postavitev slik na steni

(Nomad Collective)

Od družinskih fotografij do uokvirjenih umetnin, zamenjaj postavitev ali pa na steno obesi kakšno novo fotografijo/sliko, na kateri se trenutno nabira prah. Mimogrede, obesiš lahko tudi kakšno naslovnico modne revije in s tem v dom vneseš stajliš pridih.

Spremeni postavitev v prostoru

(Kate Lester)

Spremeni postavitev kavča in omar. Iz druge sobe prinesi sliko in jo obesi na steno, ki je bila prej prazna. Je bila roža prej postavljena zraven televizije? Premakni jo zraven kavča.

Okrasi stanovanje s prigrizki/sadjem

(Raquelle Garcia)

Samo pomisli: Posoda za serviranje polna mandarin/pomaranč/klementin. Steklena posoda polna mentol bonbonov. Ali pa pokončna steklena posoda polna lepo zloženih Oreo piškotov.

Skrij žice

(Homepolish)

Se ti zdi, da je cela dnevna soba polna žic? Lepo jih spni skupaj in čim bolj skrij za omare. Prostor brez vidnih žic izgleda veliko bolj urejeno in elegantno.

Sprazni kuhinjski pult

(Black Lacquer Designs)

Vsaka površina izgleda veliko bolje, če na njej ni polno šare. Naš nasvet? Vsak pult in polica naj bo v 90-odstotkih prazna in čista.