Domov » Moda & stil » Rihanna podpisala pogodbo z luksuznim konglomeratom LVMH

Rihanna podpisala pogodbo z luksuznim konglomeratom LVMH

Moda & stilVIP
Rihanna podpisala pogodbo z luksuznim konglomeratom LVMH
📷 @Badgalriri / Instagram

Vsega, kar se Rihanna dotakne, se spremeni v zlato. In s to izjavo prav nič ne pretiravamo. Je glasbenica s celo vrsto hitov, njena lepotna znamka Fenty Beauty se razproda v trenutku, ko doseže police drogerije Sephora, njena znamka spodnjega perila pa časti ženske vseh oblik – in prav zaradi tega je tako hitro postala velik hit. Zdaj pa se pojavljajo govorice, da gospodična Fenty vstopa v modni svet s podpisom pogodbe z luksuznim konglomeratom LVMH.

LVMH je seveda matična družba, katere lastnik je milijarder Bernard Arnault in ima v lasti tudi podjetje Louis Vuitton. LVMH naj bi se že nekaj časa dogovarjal z Rihanno, da bi pod njihovim okriljem lansirala tudi modno znamko (mimogrede, Rihanna je preko podjetja LVMH že lansirala svojo lepotno znamko Fenty Beauty).

V prvem mesecu prodaje kozmetike Fenty Beauty je bila prodaja kar petkrat višja od prodaje Kylie Cosmetics, ki je v lasti Kylie Jenner in je trenutno ocenjena na 800 milijonov dolarjev.

View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Rihannina blagovna znamka spodnjega perila Savage x Fenty je prav tako vroča roba zahvaljujoč širokemu razponu velikosti. Rihanna pri oblikovanju ni izpustila niti damic z večjimi oblinami, saj časti ženske vseh oblik in velikosti. Na njeni modni reviji na newyorškem tednu mode so se po modni pisti sprehodili modeli vseh oblik, velikosti in etičnega porekla, vključno z dvema nosečnicama.

Kaj točno nam pripravljata Rihanna in LVMH pa bomo zagotovo izvedeli prav kmalu!