6 genijalnih načinov, kako nositi majico z grafičnim potiskom

So se ti majice z grafičnimi potiski vedno zdele preveč neformalne, da bi jih nosila tudi v službenem času? Potrebuješ le genijalno stilsko formulo, s katero bo tvoja majica iz garderobne klasike vstopila v modni teritorij. Spodaj ti razkrivamo šest modnih kombinacij, ki jih lahko nosiš za katerokoli priložnost.

Široke hlače + Superge

Si že kdaj slišala za trik, da je sobo najbolje opremiti v odtenkih ene slike? Enako velja za tvojo grafično majico. Motiv uporabi za barvno paleto vseh ostalih kosov oblačil, ki jih boš kombinirala zraven (kot so na spodnji fotografiji sončno rumene hlače). Zraven obuj klasične superge in obleci denim jakno in pridih 70-ih je dosežen.

Blazer + Zavihane hlače + Mule

Namesto nevtralne bluze za spremembo obleci majico z živahnim grafičnim potiskom, hlačam pa zavihaj spodnji rob, da pokažeš vitke gležnje. Najbolj modna izbira glede čevljev bodo mule, lahko pa se odločiš tudi za gležnarje. Pika na i je strukturirana torbica, ki naredi hlačni kostim moden in kulski.

Krilo z visokim pasom + Klasični sandali

Igrivi majici dodaj poslovni pridih tako, da jo kombiniraš z elegantnim (pencil ali A-kroja) krilom z visokim pasom. Zraven obuj sandale, salonarje ali gležnarje.

Puli + Jakna iz tvida + Kavbojke ravnega kroja

V času nižjih temperatur pod majico obleci tanek puli, ki bo pripomogel, da ti bo bolj toplo. Preko obleci jakno iz tvida in obuj gležnarje ali elegantne mule.

Leopardje krilo + Verižice različnih dolžin

Leopardji vzorec je nova nevtralna barva in izgleda presenetljivo elegantno, ko ga kombiniraš z drugačnimi vzorci. Da bi uravnotežila nežno svileno krilo, majico v pasu zaveži na vozel, okoli vratu pa si zapni nekaj verižic različnih dolžin.

Denim jakna + 7/8 kavbojke + Gležnarji

Ker nič ni boljšega in bolj preprostega od črnine od glave do pet. V takšnem stajlingu boš vedno izgledala kot rock zvezda.