Domov » Moda & stil » 6 poletnih stajlingov, ki jih bomo ukradle Amal Clooney

6 poletnih stajlingov, ki jih bomo ukradle Amal Clooney

Moda & stilVIP
6 poletnih stajlingov, ki jih bomo ukradle Amal Clooney
📷 Profimedia

Filantropistka, profesorica, odvetnica, žena in mati. To je le nekaj nazivov Amal Clooney v njenem življenjepisu. Ampak zahvaljujoč njenemu modnemu slogu, ki je prefinjen in pristen, ga. George Clooney lahko na ta dolgi seznam doda tudi naziv “modna ikona”. Kar tudi pojasnjuje dejstvo, zakaj nam je Amal navdih za stajlinge poleti … in tudi v ostalih letnih časih.

V nadaljevanju ti predstavljamo 6 prefinjenih poletnih stajlingov, ki jih enostavno prekopiraš.

Umirjen poslovni komplet s krilom + Vzorčasti salonarji

Clooneyjeva si je sposodila stilski nasvet od dobre kolegice Meghan Markle: z ujemajočimi kosi ne moreš zgrešiti. Točno ta videz je vse prej kot dolgočasen zahvaljujoč trendovskih salonarjev s tropskim potiskom.

Enostaven top + Divje hlače + Prevelika sončna očala

Odštekan vzorec je precej manj zastrašujoč, ko ga kombiniraš z nevtralnim topom. Drži se črno-bele kombinacije in vedno boš izgledala šik, vendar se nikar ne boj dodati nekaj drznih dodatkov. Nam so še posebej všeč XL očala, ki vedno dodajo piko na i.

Neon top + Nevtralno srednje dolgo krilo + Strukturirana torbica

Ja, tudi mednarodna pravnica obožuje neon trend. Ključno pri tem videzu je le to, da neon barva ni preveč opazna. Clooneyjeva obvlada ta videz, saj z umirjenim odtenkom krila ublaži neon barvo topa. Zelo nam je všeč tudi ovratnik s kačjim vzorcem, strukturirana torbica pa celotni videz poveže skupaj.

Mornarsko moder kombinezon + Velik opazen pas + Torbica z leopardjim potiskom

Se še spomniš tistega staromodnega pravila, da nikoli ne smeš kombinirati mornarsko modre in črne skupaj? Pozabi nanj. Amal dokazuje, da je zastarel, saj je brezhibno zategnila širok pas s pasom čez ta mornarsko moder kombinezon na eno ramo. Poleg tega pa z zabavno leopardjo torbico postane odlična alternativa za vse poletne poroke, na katere si/boš povabljena.

Kratek top + Kulotke + Kovinske petke

Kratek odrezan top lahko izgleda tudi zelo elegantno, ko ga kombiniraš proporcionalno – in ko ima tudi ovratnik. Za zgled si vzemi Amal in se odloči za svetleči top, ki razkriva le delček pasu. Do bolj šik videza ti pomaga tudi, če je top iz teksturiranega blaga, petke pa so v kovinskem odtenku (ki so presenetljivo zelo vsestranske).

Rdeča srednje dolga obleka + Torbica v konjak barvi

Dejstvo: V tistih natrpanih jutrih ti še kako prav pridejo preverjene barvne kombinacije. Vsakdo izgleda dobro v črno-belem stajlingu, Amal pa je dokazala, da se popolno ujameta tudi rdeča in konjak barva. Naj bo tvoja obleka v središču pozornosti, dopolni pa jo z dodatki v toplem, nevtralnem odtenku. Opazila boš, da ti topli toni veliko lepše poudarijo tvoj ten polti, kot pa monokromatska kombinacija.